Vanliga frågor om ikoninställningar

Kolla den här appen

Hur man ställer in ikoner

Metoden för att ställa in ikoner är snyggt sammanställd i följande artikel med videor och lättförståeliga instruktioner!

Hur man döljer (ta bort) den ursprungliga appikonen

Om du vill dölja den ursprungliga appikonen, prova följande steg:

1.Tryck och håll appikonen tills ikonen skakar, tryck sedan på den grå minusknappen som visas i det övre vänstra hörnet av appen.

#1 bild av FAQ för ikoninställningar

2. Tryck på "Ta bort från startskärmen"

(Tryck inte på "Ta bort app", eftersom det skulle vara samma sak som att avinstallera den!)

#2 bild av FAQ för ikoninställningar

Hur man ändrar appikonen med genvägar

Genom att använda iPhones genvägsapp kan du ändra var och en av dina iPhone- eller iPad-appikoner till vilken bild du vill!

Inställningsmetoden förklaras i följande artikel med bilder och videor.

Finns det något sätt att ta bort meddelandet "Meddelandebanner" när du öppnar appen från ikonen som lagts till med genvägar?

Även om det verkar finnas inofficiella sätt, blir de ofta ineffektiva med varje iOS-uppdatering 😢. Sök på Google eller andra plattformar med nyckelord som "hur man tar bort meddelandebanner senast" för den senaste informationen 🙇‍♀️.

Om det slutar med att du byter till en annan app med appen Genvägar

### Orsaker och lösningar

Du skriver över och använder "Genvägen" utan att spara var och en när du ställer in ikonen i appen Genvägar

I appen Genvägar måste du skapa en genväg per åtgärd. Enkelt uttryckt, för att ändra ikonerna för "Kamera" och "Telefon", måste du ha två genvägar sparade: en för kameran och en för telefonen.

Vänligen kontrollera följande artikel där det förklaras mer detaljerat med bilder.

Vad är Icon Unlock (Lås upp)?

För att kunna använda vissa ikoner måste du låsa upp ikonerna. Tryck på knappen "Lås upp" och du kan använda dem när villkoren har rensats.

Det finns i allmänhet två villkor du måste rensa:

1. Kolla videoannonsen (gratis)
  2. Gå med i premiumplanen (betald)

Dessutom, om du går med i premiumplanen kan du byta ikoner utan att behöva låsa upp varje ikon en efter en. Vänligen överväg detta alternativ.

Aviseringsikonen visas inte på ikonen för ändrad/tillagd app

Aviseringsikonen (röd markering i det övre högra hörnet) kan inte funktionellt visas på de snygga ikonerna efter ändring på grund av strikta Apple-regler 🙇‍♀️💦 (detta gäller andra appar som ändrar ikoner än våra). Vad många människor gör är att hålla ikonerna som telefon som absolut behöver aviseringsmärken oförändrade!

Vi kommer att implementera det så snart det är tillåtet av Apple, så håll utkik.

Hur man återställer appikonen tillbaka till den ursprungliga standardikonen

Det finns två sätt att återställa appikonen till sin ursprungliga standard. Båda har sina för- och nackdelar, så använd den som passar din situation.

När jag trycker på den automatiskt tillagda appikonen visas en annan sida för ett ögonblick. Finns det en lösning?

Lösning på detta problem

På grund av Apples specifikationer, när du använder metoden för att lägga till automatiskt allt på en gång, måste du passera en annan sida för ett ögonblick 😢. Stoppa automatisk tillägg och återställ var och en med appen Genvägar. Följande artikel introducerar hur du ställer in alla ikoner med appen Genvägar med bilder och videor, så kolla in det.

Hur man skapar appikoner

Med WidgetClub kan du inte bara skapa ikoner med dina originalfoton utan också ändra färg och bakgrund på de medföljande appikonerna!

Så här använder du det, introducerat med bilder i följande artikel.

Jag vill ändra namnet på appikonen! Vad ska jag göra?

Vid ikoner som kan läggas till automatiskt (via konfigurationsprofil)

På skärmen för att skapa ikoner öppnas läget "Ikonredigering" genom att trycka på ikonbilden till vänster. Med hjälp av följande kan du inte bara ändra namnet på appikonen utan också göra saker som att trimma appikonen!

Se följande artikel med bilder för mer information.

Om ikoner ställs in med appen Genvägar

När du ställer in med appen Genvägar kan du ange ikonnamnet. Mer information finns i STEG9 i följande artikel.