Veelgestelde vragen over pictograminstellingen

Controleer deze app

Hoe pictogrammen in te stellen

De methode voor het instellen van pictogrammen is netjes gecompileerd in het volgende artikel met video's en gemakkelijk te begrijpen instructies!

Hoe het originele app-pictogram te verbergen (verwijderen).

Als u het oorspronkelijke app-pictogram wilt verbergen, probeert u de volgende stappen:

1. Houd het app-pictogram ingedrukt totdat het pictogram trilt en tik vervolgens op de grijze minknop die in de linkerbovenhoek van de app verschijnt.

#1 afbeelding van veelgestelde vragen over pictograminstellingen

2. Tik op "Verwijderen van startscherm"

(Tik niet op "App verwijderen", want dat zou hetzelfde zijn als het verwijderen ervan!)

#2 afbeelding van veelgestelde vragen over pictograminstellingen

Hoe het app-pictogram te wijzigen met behulp van snelkoppelingen

Door de Shortcuts-app van de iPhone te gebruiken, kunt u elk pictogram van uw iPhone- of iPad-app wijzigen in elke gewenste afbeelding!

De installatiemethode wordt uitgelegd in het volgende artikel met afbeeldingen en video's.

Is er een manier om de melding "Meldingsbanner" te verwijderen bij het openen van de app via het pictogram dat is toegevoegd met snelkoppelingen?

Hoewel er onofficiële manieren lijken te zijn, worden ze vaak ineffectief bij elke iOS-update 😢. Zoek op Google of andere platforms met trefwoorden zoals "hoe de nieuwste meldingsbanner te verwijderen" voor de meest recente informatie 🙇‍♀️.

Als u uiteindelijk overschakelt naar een andere app met behulp van de Shortcuts-app

### Oorzaken en oplossingen

U overschrijft en gebruikt de "snelkoppeling" zonder ze allemaal op te slaan bij het instellen van het pictogram in de app Snelkoppelingen

In de Shortcuts-app moet je één snelkoppeling per actie maken. Simpel gezegd, om de pictogrammen voor "Camera" en "Telefoon" te wijzigen, moet u twee snelkoppelingen hebben opgeslagen: een voor de camera en een voor de telefoon.

Bekijk het volgende artikel waar het in meer detail wordt uitgelegd met afbeeldingen.

Wat is pictogram ontgrendelen (ontgrendelen)?

Om sommige pictogrammen te gebruiken, moet u de pictogrammen ontgrendelen. Tik op de knop "Ontgrendelen" en u kunt ze gebruiken zodra de voorwaarden zijn gewist.

Er zijn over het algemeen twee voorwaarden die u moet wissen:

1. Bekijk de videoadvertentie (gratis)
  2. Word lid van het premium abonnement (betaald)

Als u lid wordt van het premiumplan, kunt u ook zonder stress pictogrammen wijzigen zonder elk pictogram een ​​voor een te ontgrendelen. Overweeg alstublieft deze optie.

Meldingspictogram wordt niet weergegeven op het pictogram van de gewijzigde/toegevoegde app

Het meldingspictogram (rode markering in de rechterbovenhoek) kan na wijziging niet functioneel worden weergegeven op de stijlvolle pictogrammen vanwege strikte Apple-voorschriften 🙇‍♀️💦 (dit is van toepassing op andere apps dan de onze die pictogrammen wijzigen). Wat veel mensen doen, is de pictogrammen zoals de telefoon, die absoluut meldingsbadges nodig hebben, ongewijzigd laten!

We zullen het implementeren zodra het is toegestaan ​​door Apple, dus houd het in de gaten.

Hoe het app-pictogram terug te zetten naar het oorspronkelijke standaardpictogram

Er zijn twee methoden om het app-pictogram terug te zetten naar de oorspronkelijke standaardwaarde. Beide hebben hun voor- en nadelen, dus gebruik degene die bij uw situatie past.

Als ik op het automatisch toegevoegde app-pictogram tik, wordt even een andere pagina weergegeven. Is er een oplossing?

Oplossing voor dit probleem

Als je de methode gebruikt om automatisch alles in één keer toe te voegen, moet je vanwege de specificaties van Apple even door een andere pagina gaan 😢. Stop de automatische toevoeging en reset ze allemaal met de Shortcuts-app. In het volgende artikel wordt uitgelegd hoe u alle pictogrammen kunt instellen met de Shortcuts-app met afbeeldingen en video's, dus bekijk het alstublieft.

App-pictogrammen maken

Met WidgetClub kunt u niet alleen pictogrammen maken met uw originele foto's, maar ook de kleur en achtergrond van de meegeleverde app-pictogrammen wijzigen!

Hier is hoe het te gebruiken, geïntroduceerd met afbeeldingen in het volgende artikel.

Ik wil de naam van het app-pictogram wijzigen! Wat moet ik doen?

In het geval van pictogrammen die automatisch kunnen worden toegevoegd (via configuratieprofiel)

Tik in het scherm voor het maken van pictogrammensets op de pictogramafbeelding aan de linkerkant om de modus "Pictogram bewerken" te openen. Met behulp van het volgende kunt u niet alleen de naam van het app-pictogram wijzigen, maar ook dingen doen zoals het bijsnijden van het app-pictogram!

Bekijk het volgende artikel met foto's voor meer details.

In het geval van pictogrammen die zijn ingesteld met de Shortcuts-app

Bij het instellen met de Shortcuts-app kunt u de pictogramnaam opgeven. Raadpleeg STEP9 in het volgende artikel voor meer informatie.