Usein kysytyt kysymykset kuvakeasetuksista

Tarkista tämä sovellus

Kuinka asettaa kuvakkeet

Menetelmä kuvakkeiden asettamiseen on koottu siististi seuraavaan artikkeliin videoiden ja helposti ymmärrettävien ohjeiden kera!

Kuinka piilottaa (poistaa) alkuperäinen sovelluskuvake

Jos haluat piilottaa alkuperäisen sovelluskuvakkeen, kokeile seuraavia vaiheita:

1. Pidä sovelluskuvaketta painettuna, kunnes kuvake tärisee, ja napauta sitten harmaata miinuspainiketta, joka näkyy sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.

Kuvakeasetusten UKK-kuvan #1

2. Napauta "Poista aloitusnäytöstä"

(Älä napauta "Poista sovellus", koska se olisi sama kuin sen poistaminen!)

#2 kuva kuvakeasetuksista UKK:sta

Sovelluskuvakkeen vaihtaminen pikanäppäimillä

Käyttämällä iPhonen Pikakuvakkeet-sovellusta voit muuttaa jokaisen iPhone- tai iPad-sovelluksesi kuvakkeen haluamaksesi kuvan!

Asennusmenetelmä selitetään seuraavassa artikkelissa kuvien ja videoiden kera.

Onko mahdollista poistaa ilmoitus "Ilmoitusbanneri" avattaessa sovellus pikakuvakkeilla lisätystä kuvakkeesta?

Vaikka epävirallisia tapoja näyttääkin olevan, niistä tulee usein tehottomia jokaisen iOS-päivityksen myötä 😢. Hae Googlesta tai muilta alustoilta avainsanoilla, kuten "viimeisin ilmoitusbannerin poistaminen" saadaksesi uusimmat tiedot 🙇‍♀️.

Jos päädyt vaihtamaan toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksen avulla

### Syyt ja ratkaisut

Korvaat pikakuvakkeen ja käytät sitä tallentamatta niitä, kun asetat kuvakkeen Pikakuvakkeet-sovelluksessa

Pikakuvakkeet-sovelluksessa sinun on luotava yksi pikakuvake toimintoa kohden. Yksinkertaisesti sanottuna, "Kamera"- ja "Puhelin"-kuvakkeiden muuttaminen edellyttää, että kaksi pikakuvaketta on tallennettu: yksi kameraa ja toinen puhelinta varten.

Tarkista seuraava artikkeli, jossa se on selitetty tarkemmin kuvien avulla.

Mikä on Icon Unlock (Unlock)?

Jotta voit käyttää joitain kuvakkeita, sinun on avattava kuvakkeiden lukitus. Napauta "Avaa"-painiketta ja voit käyttää niitä, kun ehdot on tyhjennetty.

Yleensä sinun on täytettävä kaksi ehtoa:

1. Tarkista videomainos (ilmainen)
  2. Liity premium-ohjelmaan (maksettu)

Lisäksi, jos liityt premium-sopimukseen, voit vaihtaa kuvakkeita ilman stressiä ilman, että sinun tarvitsee avata jokaista kuvaketta yksitellen. Harkitse tätä vaihtoehtoa.

Ilmoituskuvake ei näy muutettu/lisätty sovelluskuvakkeessa

Ilmoituskuvaketta (punainen merkki oikeassa yläkulmassa) ei voi toiminnallisesti näyttää tyylikkäissä kuvakkeissa muutoksen jälkeen Applen tiukkojen määräysten vuoksi 🙇‍♀️💦 (koskee muita kuin meidän kuvakkeita vaihtavia sovelluksia). Monet ihmiset pitävät kuvakkeet, kuten puhelimen, jotka ehdottomasti tarvitsevat ilmoitusmerkit muuttumattomina!

Otamme sen käyttöön heti, kun Apple sallii sen, joten pysy kuulolla.

Sovelluskuvakkeen palauttaminen alkuperäiseen oletuskuvakkeeseen

Sovelluskuvakkeen palauttamiseksi alkuperäiseen oletusarvoon on kaksi tapaa. Molemmilla on hyvät ja huonot puolensa, joten valitse tilanteeseesi sopiva.

Kun napautan automaattisesti lisättyä sovelluskuvaketta, eri sivu tulee näkyviin hetkeksi. Onko ratkaisua?

Ratkaisu tähän ongelmaan

Applen spesifikaatioista johtuen, kun käytät menetelmää lisätä automaattisesti kaikki kerralla, joudut hetkeksi käymään toisen sivun läpi 😢. Lopeta automaattinen lisääminen ja nollaa jokainen pikakuvakkeet-sovelluksella. Seuraavassa artikkelissa kerrotaan, kuinka kaikki kuvakkeet asetetaan Pikakuvakkeet-sovelluksella kuvien ja videoiden kanssa, joten tarkista se.

Kuinka luoda sovelluskuvakkeita

WidgetClubin avulla voit paitsi luoda kuvakkeita alkuperäisillä valokuvillasi, myös muuttaa toimitettujen sovelluskuvakkeiden väriä ja taustaa!

Seuraavassa artikkelissa on kuvattu sen käyttöohjeet.

Haluan muuttaa sovelluskuvakkeen nimen! Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos kuvakkeet voidaan lisätä automaattisesti (määritysprofiilin kautta)

Kuvakesarjan luontinäytössä vasemmalla olevan kuvakkeen kuvan napauttaminen avaa "Icon Edit" -tilan. Seuraavien ohjeiden avulla voit paitsi muuttaa sovelluskuvakkeen nimeä, myös tehdä asioita, kuten leikata sovelluskuvaketta!

Katso lisätietoja seuraavasta artikkelista kuvineen.

Jos kuvakkeet on määritetty Pikakuvakkeet-sovelluksella

Kun määrität pikakuvakkeet-sovelluksella, voit määrittää kuvakkeen nimen. Katso lisätietoja seuraavasta artikkelista STEP9:stä.