[Android] Dataöverföringsprocedur när du byter enhet

Kolla den här appen

Om du har ändrat din enhet och vill överföra din gamla enhets "Min samling"-data och köpdata till den nya enheten, kan du överföra data genom att följa stegen nedan.

Du behöver datamigrering i situationer som dessa:

• Du har ändrat din enhet, men widgetarna du köpte visar "Denna widget är endast för köpare" eller "Denna widget är endast för premiummedlemmar"
  • Du har ändrat din enhet, men du vill ställa in dina tidigare widgetar och hemskärmar igen
  • Även efter att du har bytt enhet vill du använda köpta mallar, skräddarsydda widgets och ikoner och mallar

Förberedelse

• Den gamla enheten du använde tidigare
  • Ny enhet
  • Gmail-konto

Migrationssteg

1. Anslut till Internet som Wi-Fi och öppna WidgetClub på enheten du använde tidigare.
  2. Tryck på knappen "Profil" > "Inställningar ⚙" och tryck på "Logga in".
  3. Logga in med ditt Google-konto.

(Om du har ändrat din enhet från iPhone till Android eller från Android till iPhone, välj Google-konto)

1. Genom att logga in med ditt Google-konto kommer data från den gamla enheten att länkas till det relevanta kontot.
  2. Öppna sedan WidgetClub på din nya enhet.
  3. Tryck på knappen "Profil" > "Inställningar ⚙" och tryck på "Logga in".
  4. Logga in med samma konto som du loggade in med i STEG 6
  5. Du kan nu se data från din tidigare enhet på din nya enhet!

Om du vill återställa din Premium Plan-status

Om du använder premiumplanen kan du återställa din premiummedlemsstatus genom att trycka på "Återställ köp" på skärmen "Inställningar" i WidgetClub-appen.

Om det inte återställs kan följande vara möjligt:

① Du använder inte Gmail-kontot som du använde på din tidigare enhet

För Android är faktureringsinformationen för Premium-planen länkad till Gmail-kontot. Logga in med samma Gmail-konto som den gamla enheten, ladda ner WidgetClub-appen med det kontot och tryck på "Återställ köp".

② Du har ändrat din enhet från Apple till Google eller från Google till Apple

När du byter till ett annat operativsystem kan du inte överföra faktureringsinformation. (Detta är samma för alla appar med prenumerationsavgifter, inte bara WidgetClub🥲) Eftersom faktureringsinformation är kopplad till "Google-konto" respektive "Apple ID", vänligen avsluta prenumerationen på den gamla enheten och gå med i prenumerationen på den nya enheten igen .

Vanliga frågor

Jag kunde inte överföra data från den tidigare enheten när jag bytte enhet 😢 Kan jag återställa data?

1. Vänligen kontakta oss från "Kontaktformuläret" på inställningssidan och ange e-postadressen till det Google-konto du använde när du gjorde köpet. (Skicka kontakt-ID som det är. Observera att om du inte kontaktar oss från sidan för appinställningar, kommer kontakt-ID inte att tilldelas och vi kommer inte att kunna återställa ditt konto. Se därför till att kontakta oss från sidan med appinställningar)
  2. Efter att ha ansökt på formuläret återställer vi dina uppgifter. (Eftersom detta görs manuellt, observera att det kan ta 2-3 dagar för processen)