[Android] Dataoverførselsprocedure, når du skifter enhed

Tjek denne app

Hvis du har ændret din enhed og ønsker at overføre din gamle enheds "Min samling"-data og købsdata til den nye enhed, kan du overføre data ved at følge nedenstående trin.

Du skal bruge datamigrering i situationer som disse:

• Du har ændret din enhed, men de widgets, du har købt, viser "Denne widget er kun for købere" eller "Denne widget er kun for premium-medlemmer"
  • Du har ændret din enhed, men du vil indstille dine tidligere widgets og startskærme igen
  • Selv efter at have skiftet enhed, vil du bruge købte skabeloner, specialfremstillede widgets og ikoner og skabeloner

Forberedelse

• Den gamle enhed, du brugte før
  • Ny enhed
  • Gmail-konto

Migrationstrin

1. Opret forbindelse til internettet såsom Wi-Fi, og åbn WidgetClub på den enhed, du brugte før.
  2. Tryk på knappen "Profil" > "Indstillinger ⚙" og tryk på "Login".
  3. Log ind med din Google-konto.

(Hvis du har ændret din enhed fra iPhone til Android eller fra Android til iPhone, skal du vælge Google-konto)

1. Ved at logge ind med din Google-konto vil dataene på den gamle enhed blive knyttet til den relevante konto.
  2. Åbn derefter WidgetClub på din nye enhed.
  3. Tryk på knappen "Profil" > "Indstillinger ⚙", og tryk på "Login".
  4. Log ind med den samme konto, som du loggede ind med i TRIN 6
  5. Du kan nu se dataene fra din tidligere enhed på din nye enhed!

Hvis du vil gendanne din Premium Plan-status

Hvis du bruger Premium-planen, kan du gendanne din premium-medlemskabsstatus ved at trykke på "Gendan køb" på skærmen "Indstillinger" i WidgetClub-appen.

Hvis det ikke gendannes, kan følgende være muligt:

① Du bruger ikke den Gmail-konto, du brugte på din tidligere enhed

For Android er faktureringsoplysningerne for Premium Planen knyttet til Gmail-kontoen. Log ind med den samme Gmail-konto som den gamle enhed, download WidgetClub-appen med den konto, og tryk på "Gendan køb".

② Du har ændret din enhed fra Apple til Google eller fra Google til Apple

Når du skifter til et andet operativsystem, kan du ikke overføre faktureringsoplysninger. (Dette er det samme for alle apps med abonnementsgebyrer, ikke kun WidgetClub🥲) Da faktureringsoplysninger er knyttet til henholdsvis "Google Account" og "Apple ID", bedes du annullere abonnementet på den gamle enhed og tilmelde dig abonnementet igen på den nye enhed .

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kunne ikke overføre dataene fra den forrige enhed, da jeg skiftede enheden 😢 Kan jeg gendanne dataene?

1. Kontakt os venligst fra "Kontaktformularen" på indstillingssiden, og indtast e-mailadressen på den Google-konto, du brugte, da du foretog købet. (Send venligst kontakt-id'et som det er. Bemærk, at hvis du ikke kontakter os fra siden med appindstillinger, vil kontakt-id'et ikke blive tildelt, og vi vil ikke være i stand til at gendanne din konto. Sørg derfor for at kontakte os fra kl. siden med appindstillinger)
  2. Efter at have ansøgt på formularen, gendanner vi dine data. (Da dette gøres manuelt, bemærk venligst, at det kan tage 2-3 dage for processen)