[Android] Procedure voor gegevensoverdracht bij het wisselen van apparaat

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Als u uw apparaat hebt gewijzigd en u de "Mijn verzameling"-gegevens en aankoopgegevens van uw oude apparaat wilt overzetten naar het nieuwe apparaat, kunt u gegevens overzetten door de onderstaande stappen te volgen.

In situaties als deze heeft u datamigratie nodig:

• Je hebt je apparaat gewijzigd, maar de widgets die je hebt gekocht tonen "Deze widget is alleen voor kopers" of "Deze widget is alleen voor premium leden"
  • U hebt uw apparaat gewijzigd, maar u wilt uw vorige widgets en startschermen opnieuw instellen
  • Ook na het wisselen van toestel wil je gekochte sjablonen, op maat gemaakte widgets en iconen en sjablonen gebruiken

Voorbereiding

• Het oude apparaat dat je eerder gebruikte
  • Nieuw apparaat
  • Gmail-account

Migratie stappen

1. Maak verbinding met internet, zoals Wi-Fi, en open WidgetClub op het apparaat dat u eerder gebruikte.
  2. Tik op de knop "Profiel" > "Instellingen ⚙" en tik op "Inloggen".
  3. Log in met uw Google-account.

(Als u uw apparaat hebt gewijzigd van iPhone naar Android of van Android naar iPhone, selecteert u Google-account)

1. Door in te loggen met je Google-account worden de gegevens van het oude apparaat gekoppeld aan het betreffende account.
  2. Open vervolgens WidgetClub op uw nieuwe apparaat.
  3. Tik op de knop "Profiel" > "Instellingen ⚙" en tik op "Inloggen".
  4. Log in met hetzelfde account waarmee u bent ingelogd in STAP 6
  5. U kunt nu de gegevens van uw vorige apparaat op uw nieuwe apparaat zien!

Als u uw Premium Plan-status wilt herstellen

Als u het Premium-abonnement gebruikt, kunt u uw premium-lidmaatschapsstatus herstellen door op "Aankopen herstellen" te tikken op het scherm "Instellingen" van de WidgetClub-app.

Als het niet herstelt, kan het volgende mogelijk zijn:

① U gebruikt niet het Gmail-account dat u op uw vorige apparaat gebruikte

Voor Android zijn de factuurgegevens voor het Premium-abonnement gekoppeld aan het Gmail-account. Log in met hetzelfde Gmail-account als het oude apparaat, download de WidgetClub-app met dat account en tik op "Aankopen herstellen".

② Je hebt je apparaat veranderd van Apple naar Google of van Google naar Apple

Wanneer u overstapt naar een ander besturingssysteem, kunt u geen factuurgegevens overdragen. (Dit is hetzelfde voor alle apps met abonnementskosten, niet alleen voor WidgetClub🥲) Omdat factuurgegevens gekoppeld zijn aan respectievelijk "Google-account" en "Apple ID", moet u het abonnement op het oude apparaat opzeggen en opnieuw lid worden van het abonnement op het nieuwe apparaat .

Veel Gestelde Vragen

Ik kon de gegevens van het vorige apparaat niet overzetten toen ik het apparaat veranderde 😢 Kan ik de gegevens herstellen?

1. Neem contact met ons op via het "Contactformulier" op de instellingenpagina en voer het e-mailadres in van het Google-account dat u gebruikte toen u de aankoop deed. (Stuur het contact-ID zoals het is. Houd er rekening mee dat als u geen contact met ons opneemt via de app-instellingenpagina, het contact-ID niet wordt toegewezen en we uw account niet kunnen herstellen. Zorg er daarom voor dat u contact met ons opneemt via de pagina met app-instellingen)
  2. Na aanmelding op het formulier herstellen wij uw gegevens. (Aangezien dit handmatig wordt gedaan, houd er rekening mee dat het 2-3 dagen kan duren voor het proces)