[iOS]Hur skapar jag ett tema?

Kolla den här appen

F. Vad är temat egentligen?

Theme är en uppsättning widgets, ikoner och bakgrundsbilder i ett allt-i-paket för att anpassa din startskärm!

Genom att skapa och lägga upp ett tema kan du dela ditt set för att anpassa din startskärm med andra WidgetClub-användare, vänner, familj och partners 😘.

Du kan skapa och lägga upp teman att dela med andra WidgetClub-användare, vänner, familj och partners. Du kan skapa en matchande startskärm för dina vänner, partners eller familj. Du kan dela dina illustrationer och skapelser med WidgetClubs globala publik.

Hur skapar man teman på WidgetClub?

1. Tryck på +-knappen i verktygsfältet längst ned på startskärmen och välj "Tema"

2. Du kommer att tas till följande skärm, vänligen ställ in varje bakgrund, ikonpaket och widget.

3. När du har gjort alla kombinationer, gå till "nästa" och se en förhandsvisning, och när du är nöjd, posta den!

Tips 1: Ange en titel eller tagg för att göra det lättare för andra WidgetClub-användare att hitta din design 👶💓

Tips 2: Du kan ändra synlighetsinställningen.

• alla : Om du vill göra din design synlig för alla WidgetClub-användare kan du ställa in inbjudningskoden till "Public". I det här fallet kan du använda inbjudningskoden som en URL om du vill dela ett visst inlägg på WidgetClub med dina vänner.
  • "Endast inbjudan" : Du kan dela en inbjudningskod med ett begränsat antal personer och be dem att ange den på WidgetClub för att komma åt inlägget. Så länge inbjudningskoden inte läcker kommer andra WidgetClub-användare inte att kunna komma åt den.
  • "Bara jag" : Bara du kan se inlägget. Nästan som ett utkast!