[iOS]Kuinka luodaan teema?

Tarkista tämä sovellus

K. Mikä tarkalleen on teema?

Teema on joukko widgetejä, kuvakkeita ja taustakuvia all-in-paketissa aloitusnäytön mukauttamiseen!

Luomalla ja julkaisemalla teeman voit jakaa aloitusnäytön mukauttamissarjasi muiden WidgetClub-käyttäjien, ystävien, perheen ja kumppaneiden kanssa 😘.

Voit luoda ja lähettää teemoja jaettavaksi muiden WidgetClub-käyttäjien, ystävien, perheen ja kumppaneiden kanssa.Voit luoda vastaavan aloitusnäytön ystävillesi, kumppaneille tai perheellesi.Voit jakaa piirroksiasi ja luomuksiasi WidgetClubin maailmanlaajuisen yleisön kanssa.

Kuinka luoda teemoja WidgetClubissa?

1. Napauta +-painiketta aloitusnäytön alareunan työkalupalkissa ja valitse "Teema".

2. Sinut ohjataan seuraavaan näyttöön. Aseta jokainen tausta, kuvakepaketti ja widget.

3. Kun olet tehnyt kaikki yhdistelmät, siirry "seuraavaksi" ja katso esikatselu, ja kun olet tyytyväinen, lähetä se!

Vinkki 1: Anna otsikko tai tunniste, jotta muiden WidgetClub-käyttäjien on helpompi löytää suunnittelusi 👶💓

Vinkki 2: Voit muuttaa näkyvyysasetusta.

• kaikki : Jos haluat näyttää suunnittelusi kaikille WidgetClub-käyttäjille, voit asettaa kutsukoodiksi "Julkinen". Tässä tapauksessa voit käyttää kutsukoodia URL-osoitteena, jos haluat jakaa tietyn viestin WidgetClubissa ystäviesi kanssa.
  • "Vain kutsu" : Voit jakaa kutsukoodin rajoitetulle määrälle ihmisiä ja pyytää heitä syöttämään sen WidgetClubissa päästäksesi viestiin. Niin kauan kuin kutsukoodia ei vuoda, muut WidgetClub-käyttäjät eivät voi käyttää sitä.
  • "Vain minä" : Vain sinä näet viestin. Melkein kuin luonnos!