[iOS]Hvordan opretter man et tema?

Tjek denne app

Q. Hvad er tema helt præcist?

Tema er et sæt widgets, ikoner og wallpapers i en alt-i-pakke til at tilpasse din startskærm!

Ved at oprette og poste et tema kan du dele dit sæt til at tilpasse din startskærm med andre WidgetClub-brugere, venner, familie og partnere 😘.

Du kan oprette og poste temaer for at dele med andre WidgetClub-brugere, venner, familie og partnere. Du kan oprette en matchende startskærm til dine venner, partnere eller familie. Du kan dele dine illustrationer og kreationer med WidgetClubs globale publikum.

Hvordan opretter man temaer på WidgetClub?

1. Tryk på knappen + på værktøjslinjen nederst på startskærmen, og vælg "Tema"

2. Du vil blive ført til følgende skærm. Indstil hver baggrund, ikonpakke og widget.

3. Når du har lavet alle kombinationerne, skal du gå til "næste" og se en forhåndsvisning, og når du er tilfreds, så post den!

Tip 1: Indtast en titel eller et tag for at gøre det nemmere for andre WidgetClub-brugere at finde dit design 👶💓

Tip 2: Du kan ændre synlighedsindstillingen.

• alle : Hvis du vil gøre dit design synligt for alle WidgetClub-brugere, kan du indstille invitationskoden til "Offentlig". I dette tilfælde kan du bruge invitationskoden som URL, hvis du vil dele et bestemt indlæg på WidgetClub med dine venner.
  • "Kun invitation" : Du kan dele en invitationskode med et begrænset antal personer og bede dem om at indtaste den på WidgetClub for at få adgang til indlægget. Så længe invitationskoden ikke er lækket, vil andre WidgetClub-brugere ikke kunne få adgang til den.
  • "Kun mig" : Kun du kan se indlægget. Næsten som et udkast!