[iOS]Hoe maak ik een thema aan?

Controleer deze app

V. Wat is thema precies?

Thema is een set widgets, pictogrammen en achtergronden in een allesomvattend pakket om je startscherm aan te passen!

Door een thema te maken en te plaatsen, kun je je set voor het aanpassen van je startscherm delen met andere WidgetClub-gebruikers, vrienden, familie en partners 😘.

U kunt thema's maken en plaatsen om te delen met andere WidgetClub-gebruikers, vrienden, familie en partners. U kunt een bijpassend startscherm maken voor uw vrienden, partners of familie. U kunt uw illustraties en creaties delen met het wereldwijde publiek van de WidgetClub.

Hoe maak je thema's op WidgetClub?

1. Tik op de knop + op de werkbalk onderaan het startscherm en selecteer "Thema"

2. U wordt naar het volgende scherm gebracht. Stel elke achtergrond, icon pack en widget in.

3.Als je alle combinaties hebt gemaakt, ga je naar "volgende" en zie je een voorbeeld, en als je tevreden bent, post het dan!

Tip 1: Voer een titel of tag in om het voor andere WidgetClub-gebruikers gemakkelijker te maken om je ontwerp te vinden 👶💓

Tip 2: U kunt de zichtbaarheidsinstelling wijzigen.

• iedereen : Als u uw ontwerp zichtbaar wilt maken voor alle WidgetClub-gebruikers, kunt u de uitnodigingscode instellen op "Openbaar". In dit geval kunt u de uitnodigingscode als URL gebruiken als u een bepaald bericht op WidgetClub met uw vrienden wilt delen.
  • "Alleen op uitnodiging" : u kunt een uitnodigingscode delen met een beperkt aantal mensen en hen vragen deze in te voeren op WidgetClub om toegang te krijgen tot de post. Zolang de uitnodigingscode niet is gelekt, hebben andere WidgetClub-gebruikers er geen toegang toe.
  • "Alleen ik" : alleen jij kunt het bericht bekijken. Bijna als een schets!