[iOS]Så här ställer du in ikoner på din startskärm

Kolla den här appen

Genom att ställa in ikoner genom att använda konfigurationsprofilinstallationen kan du installera alla ikoner på din hemskärm automatiskt.

Du måste slutföra följande steg.

STEG 1. Välj ikonuppsättning som du vill installera.

STEG 2. Tryck på knappen "Ikonuppsättning" och välj de ikoner som du vill ändra. från steg 2 har vi youtube-videor! Kontrollera detta!

Vänligen notera,

Widget Club Premium-medlem kan du enkelt välja de ikoner som du vill ändra på en gång. Om du inte är Widget Club Premium-medlem måste du titta på annonser eller följa oss på sociala nätverksappar för att välja varje låst ikon. Se till att ikonen för appen du vill ändra är korrekt inställd på den här skärmen.STEG 3. Tryck på "Ikonuppsättning"-knappen och tillståndsdialogrutan kommer att visas.

STEG 3. Tryck på "tillåt" och ladda ner installationen av konfigurationsprofilen.

STEG 4. Gå till "Inställning" >"Profil nedladdad" och installera profilen helt.

STEG 5. Det är gjort! Vissa ikoner kan inte ställas in automatiskt. Se nästa steg och markera ikoner som du behöver ställa in via genvägsappen!

Hur man ställer in ikoner via genvägsapp? Här är länken för att kontrollera hur man använder genvägsappen!