[iOS]Sådan indstiller du ikoner til din startskærm

Tjek denne app

Indstilling af ikoner ved at bruge konfigurationsprofilinstallation giver dig mulighed for automatisk at installere alle ikoner på din startskærm.

Du skal udføre følgende trin.

TRIN 1. Vælg det ikonsæt, du vil installere.

TRIN 2. Tryk på knappen "Ikonsæt", og vælg de ikoner, du vil ændre. fra trin 2 har vi youtube-videoer! Tjek venligst dette!

Bemærk venligst,

Widget Club Premium-medlem, kan du nemt vælge de ikoner, du vil ændre på én gang.Hvis du ikke er Widget Club Premium-medlem, skal du se annoncer eller følge os på sociale netværksapps for at vælge de låste ikoner.Sørg for, at ikonet for den app, du vil ændre, er indstillet korrekt på denne skærm.TRIN 3. Tryk på knappen "Ikonsæt", og tilladelsesdialogen vil blive vist.

TRIN 3. Tryk på "tillad", og download installationen af konfigurationsprofilen.

TRIN 4. Gå til “Indstilling” >”Profil downloadet”, og installer profilen fuldstændigt.

TRIN 5. Det er gjort! Nogle af ikonerne kan ikke konfigureres automatisk. Se næste trin og tjek ikoner, som du skal konfigurere via genvejsapp!

Hvordan konfigurerer man ikoner via genvejsapp? Her er et link til at kontrollere, hvordan man bruger genvejsapp!