WidgetClub

[iOS]Kuvakkeiden asettaminen aloitusnäyttöön

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

Kun asetat kuvakkeet konfigurointiprofiilin asennuksen avulla, voit asentaa kaikki kuvakkeet aloitusnäyttöön automaattisesti.


Sinun on suoritettava seuraavat vaiheet.


VAIHE 1. Valitse kuvakesarja, jonka haluat asentaa.


VAIHE 2. Napauta "Icon set" -painiketta ja valitse kuvakkeet, joita haluat muuttaa. vaiheesta 2, meillä on youtube-videoita! Tarkista tämä!

Yli iOS 17.4

iOS 17.3:ssa

Huomaa,




Aiheeseen liittyvät artikkelit