[iOS]Kuvakkeiden asettaminen aloitusnäyttöön

Tarkista tämä sovellus

Kun asetat kuvakkeet konfigurointiprofiilin asennuksen avulla, voit asentaa kaikki kuvakkeet aloitusnäyttöön automaattisesti.

Sinun on suoritettava seuraavat vaiheet.

VAIHE 1. Valitse kuvakesarja, jonka haluat asentaa.

VAIHE 2. Napauta "Icon set" -painiketta ja valitse kuvakkeet, joita haluat muuttaa. vaiheesta 2, meillä on youtube-videoita! Tarkista tämä!

Huomaa,

Widget Club Premium -jäsen, voit helposti valita kuvakkeet, joita haluat muuttaa kerralla.Jos et ole Widget Club Premium -jäsen, sinun on katsottava mainoksia tai seurattava meitä sosiaalisen verkoston sovelluksissa valitaksesi kaikki lukitut kuvakkeet.Varmista, että muutettavan sovelluksen kuvake on asetettu oikein tässä näytössä.VAIHE3. Napauta "Icon set" -painiketta ja lupavalintaikkuna tulee näkyviin.

VAIHE 3. Napauta "salli" ja lataa konfigurointiprofiilin asennus.

VAIHE 4. Siirry kohtaan "Asetukset" > "Profiili ladattu" ja asenna profiili kokonaan.

VAIHE 5. Se on tehty! Joitakin kuvakkeita ei voi määrittää automaattisesti. Katso seuraava vaihe ja tarkista kuvakkeet, jotka sinun on määritettävä pikakuvakesovelluksen kautta!

Kuinka määrittää kuvakkeet pikakuvakesovelluksen kautta? Tässä on linkki, josta voit tarkistaa, kuinka pikakuvakesovellusta käytetään!