[iOS]Pictogrammen instellen op je startscherm

Controleer deze app

Door pictogrammen in te stellen met behulp van configuratieprofielinstallatie, kunt u alle pictogrammen automatisch op uw startscherm installeren.

U moet de volgende stappen voltooien.

STAP 1. Kies pictogrammenset die u wilt installeren.

STAP 2. Tik op de knop "Pictogrammenset" en selecteer de pictogrammen die u wilt wijzigen. van Step2 hebben we youtube video's! Kunt u dit nakijken!

Houd er rekening mee dat,

Widget Club Premium-lid, u kunt eenvoudig de pictogrammen selecteren die u in één keer wilt wijzigen. Als u geen Widget Club Premium-lid bent, moet u advertenties bekijken of ons volgen op sociale netwerk-apps om elk vergrendeld pictogram te selecteren. Zorg ervoor dat de pictogram voor de app die u wilt wijzigen is correct ingesteld op dit scherm.STAP3. Tik op de knop "Pictogrammenset" en het toestemmingsvenster wordt weergegeven.

STAP 3. Tik op "toestaan" en download de installatie van het configuratieprofiel.

STAP 4. Ga naar “Instelling” >”Profiel gedownload” en installeer het profiel volledig.

STAP5. Het is klaar! Sommige pictogrammen kunnen niet automatisch worden ingesteld. Zie de volgende stap en vink pictogrammen aan die u moet instellen via de snelkoppelingsapp!

Hoe stel ik pictogrammen in via de snelkoppelingsapp? Hier is een link om te controleren hoe de snelkoppelingsapp moet worden gebruikt!