Vanliga frågor för att ställa in appikoner

Kolla den här appen

Hur lägger man till appikoner på WidgetClub?

Hur döljer man tidigare appikoner?

I grund och botten kan du ta bort appikoner en efter en genom att länge trycka på appen du vill dölja på startskärmen och välja "Radera".

(Välj inte "Avinstallera". Själva appen försvinner och du kommer inte att kunna öppna appen.)

Om du vill veta mer detaljer i videon, kolla in följande video som börjar på 1:44 sekunder!

För OPPO: Om du använder OPPOs Color OS Home-app (standardapp) kanske du inte kan dölja den med standardinställningarna. Först måste du ändra inställningen för hemskärmsläge. Tryck på "Inställningar" > "Hemskärm och låsskärm" > "Hemskärmsläge" och ändra till "Lådläge". Tryck sedan länge på appen du vill dölja på startskärmen och välj "Radera" för att dölja appikonen.

Jag kan inte placera en fyrkantig ikon i Dock-området.

Vissa hemappar tillåter dig inte att placera en fyrkantig ikon i Dock. Byt i så fall hemapplikationen (“Launchair 2” rekommenderas) eller välj en rund ikon istället för en fyrkantig ikon.

Om du vill veta hur man ställer in en rund ikon, se följande video från 1:11 sekunder

WidgetClub-märket på de runda ikonerna kan inte tas bort

På grund av Googles begränsning kan du inte ta bort vattenstämpeln på de runda ikonerna. Snälla förstå. Om Google tillkännager ett sätt att ta bort det, kommer vi att förbättra det ASAP.

Kan jag visa aviseringsmärken på ikoner?

Tyvärr kan vi inte ta bort aviseringsmärken på grund av Googles begränsningar 🥲 Förstå 🙇‍♀️ Så snart Google tillkännager ett sätt att visa dem kommer vi att implementera det!

Min ikon försvann. Varför hände det?

Det kan finnas flera anledningar 🥲 Försök med följande:

1. Uppdatera appen till den senaste versionen

Se till att du använder den senaste versionen av appen.

2. Uppdatera din OS-version

Ett föråldrat operativsystem kanske inte fungerar bra med appen.

3. Se till att du inte använder en problematisk hemapp 【Viktigt】

Om du använder "Docomo UX live"-hemappen har det förekommit rapporter om en bugg i Docomos hemapp som gör att widgetar inte läggs till eller försvinner efter att de lagts till. Kontrollera om du använder en kompatibel hemapp.

#1 bild av FAQ för att ställa in appikoner

Om du behöver byta hem-app, läs den här artikeln nedan för mer information

Vår bästa rekommendation är Nova Launcher

Nova Launcher är det mest stabila alternativet och rekommenderas starkt! Det har bekräftats att det fungerar bra med WidgetClub. Gratisversionen fungerar alldeles utmärkt.

Ikoner visas i 5 kolumner, men jag vill ändra det till 4 kolumner. Finns det något sätt att göra detta?

Ja, du kan ändra antalet App Grid. Den exakta metoden kan variera beroende på vilken hemapp du använder. Om du till exempel använder Nova Launcher, följ dessa steg:

1. Tryck länge på ett tomt utrymme på din startskärm.

2.Knacka på "Inställningar" (kugghjulsikonen) för att komma åt Nova Launcher-inställningarna.

3. Gå till inställningen "Applåda".

4.Knacka på "Låda App Grid"

5.Justera antalet kolumner till 4 genom att använda reglaget eller genom att ange siffran manuellt.(Rekommendera apprutnät: 4x6)

Om du använder en annan hemapp kan processen vara något annorlunda, men i allmänhet hittar du alternativet att ändra rutnätsstorleken eller antalet kolumner i hemappens inställningar.( I vissa hemappar kan du inte ändra app-rutnät🥲)

Rekommenderat app-rutnät: 4x6

#2 bild av FAQ för att ställa in appikoner

Om din hemapp inte tillåter dig att ändra app-rutnät till 4x6, kolla in annan hemapp!

Om din app inte tillåter att appramen är 4x6, kolla in annan hemapp!

• Nova launcher (gratis app)

Vi rekommenderar "Nova Launcher" app om du har problem som detta.

Nova launcher är den bästa appen för att anpassa hemskärmen.

Kontrollera länken nedan och byt din hemapp till Nova Launcher.(Annat företag kör den här appen)