Veelgestelde vragen over het instellen van app-pictogrammen

Controleer deze app

Hoe voeg ik app-iconen toe aan WidgetClub?

Hoe eerdere app-pictogrammen te verbergen?

In principe kunt u app-pictogrammen een voor een verwijderen door lang op de app te drukken die u op het startscherm wilt verbergen en "Verwijderen" te selecteren.

(Selecteer niet "Verwijderen". De app zelf zal verdwijnen en u kunt de app niet openen.)

Als je meer details in de video wilt weten, bekijk dan de volgende video vanaf 1:44 seconden!

Voor OPPO: als u de Color OS Home-app van OPPO (standaardapp) gebruikt, kunt u deze mogelijk niet verbergen met de standaardinstellingen. Eerst moet u de instelling van de startschermmodus wijzigen. Tik op "Instellingen"> "Startscherm en vergrendelscherm"> "Startschermmodus" en verander naar "Lademodus". Druk vervolgens lang op de app die u op het startscherm wilt verbergen en selecteer "Verwijderen" om het app-pictogram te verbergen.

Ik kan geen vierkant pictogram in het Dock-gebied plaatsen.

Bij sommige thuis-apps kun je geen vierkant pictogram in het Dock plaatsen. Wijzig in dat geval de thuistoepassing ("Launchair 2" wordt aanbevolen) of selecteer een rond pictogram in plaats van een vierkant pictogram.

Als u wilt weten hoe u een rond pictogram instelt, raadpleegt u de volgende video vanaf 1:11 seconden

WidgetClub-markering op de ronde pictogrammen kan niet worden verwijderd

Vanwege de beperking van Google kunt u het watermerk op de ronde pictogrammen niet verwijderen. Begrijp het alsjeblieft. Als Google een manier aankondigt om het te verwijderen, zullen we dit zo snel mogelijk verbeteren.

Kan ik meldingsbadges op pictogrammen weergeven?

Helaas kunnen we meldingsbadges niet verwijderen vanwege de beperkingen van Google 🥲 Gelieve hiervoor begrip te hebben 🙇‍♀️ Zodra Google een manier aankondigt om ze weer te geven, zullen we deze implementeren!

Mijn icoon is verdwenen. Waarom gebeurde dat?

Er kunnen verschillende redenen zijn 🥲 Probeer het volgende:

1. Werk de app bij naar de nieuwste versie

Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de app gebruikt.

2. Werk uw OS-versie bij

Een verouderd besturingssysteem werkt mogelijk niet goed met de app.

3. Zorg ervoor dat je geen problematische thuis-app gebruikt 【Belangrijk】

Als u de home-app "Docomo UX live" gebruikt, zijn er meldingen geweest van een bug in de home-app van Docomo die ervoor zorgt dat widgets niet worden toegevoegd of verdwijnen nadat ze zijn toegevoegd. Controleer of je een compatibele thuis-app gebruikt.

#1 afbeelding van veelgestelde vragen voor het instellen van app-pictogrammen

Als je van huis-app moet wisselen, lees dan dit artikel hieronder voor meer informatie

Onze beste aanbeveling is Nova Launcher

Nova Launcher is de meest stabiele optie en een echte aanrader! Er is bevestigd dat het goed werkt met WidgetClub. De gratis versie werkt prima.

Pictogrammen worden weergegeven in 5 kolommen, maar ik wil dit wijzigen in 4 kolommen. Is er een manier om dit te doen?

Ja, u kunt het nummer van App Grid wijzigen. De exacte methode kan variëren, afhankelijk van de thuis-app die je gebruikt. Als u bijvoorbeeld Nova Launcher gebruikt, volgt u deze stappen:

1.Druk lang op een lege plek op je startscherm.

2. Tik op "Instellingen" (het tandwielpictogram) om toegang te krijgen tot de Nova Launcher-instellingen.

3.Ga naar de instelling "App-lade".

4. Tik op "Lade-app-raster"

5. Pas het aantal kolommen aan tot 4 met behulp van de schuifregelaar of door het aantal handmatig in te voeren. (Aanbevolen app-raster: 4x6)

Als je een andere thuis-app gebruikt, kan het proces iets anders zijn, maar over het algemeen vind je de optie om de rastergrootte of het aantal kolommen te wijzigen in de instellingen van de thuis-app. (In sommige thuis-apps kun je dat niet app-raster wijzigen🥲)

Aanbevolen app-raster: 4x6

#2 afbeelding van veelgestelde vragen voor het instellen van app-pictogrammen

Als u met uw thuis-app het app-raster niet kunt wijzigen in 4x6, controleer dan andere thuis-app!

Als uw app niet toestaat dat de app 4x6 is, controleer dan een andere thuis-app!

• Nova-opstartprogramma (gratis app)

We raden de app "Nova Launcher" aan als u een dergelijk probleem hebt.

Nova launcher is de beste app voor het aanpassen van het startscherm.

Controleer de onderstaande link en schakel uw thuis-app over naar Nova Launcher. (Een ander bedrijf gebruikt deze app)