Ofte stillede spørgsmål om indstilling af app-ikoner

Tjek denne app

Hvordan tilføjer man app-ikoner på WidgetClub?

Hvordan skjuler man tidligere appikoner?

Grundlæggende kan du slette app-ikoner en efter en ved at trykke længe på den app, du vil skjule på startskærmen og vælge "Slet".

(Vælg ikke "Afinstaller". Selve appen forsvinder, og du vil ikke kunne åbne appen.)

Hvis du vil vide flere detaljer i videoen, så tjek følgende video, der starter ved 1:44 sekunder!

For OPPO: Hvis du bruger OPPOs Color OS Home-app (standardapp), kan du muligvis ikke skjule den med standardindstillingerne. Først skal du ændre indstillingen for startskærmen. Tryk på "Indstillinger" > "Hjemskærm og låseskærm" > "Hjemskærmtilstand" og skift til "Skuffetilstand". Tryk derefter længe på den app, du ønsker at skjule på startskærmen, og vælg "Slet" for at skjule appikonet.

Jeg kan ikke placere et firkantet ikon i Dock-området.

Nogle hjemmeapps tillader dig ikke at placere et firkantet ikon i Dock. I så fald skal du ændre hjemmeapplikationen (“Launchair 2” anbefales) eller vælge et rundt ikon i stedet for et firkantet ikon.

Hvis du vil vide, hvordan du indstiller det runde ikon, se venligst følgende video fra 1:11 sekunder

WidgetClub-mærket på de runde ikoner kan ikke fjernes

På grund af Googles begrænsning kan du ikke fjerne vandmærket på de runde ikoner. Vær sød at forstå. Hvis Google annoncerer en måde at fjerne det på, vil vi forbedre det ASAP.

Kan jeg vise meddelelsesbadges på ikoner?

Desværre kan vi ikke fjerne notifikationsmærker på grund af Googles begrænsninger 🥲 Forstå venligst 🙇‍♀️ Så snart Google annoncerer en måde at vise dem på, implementerer vi det!

Mit ikon forsvandt. Hvorfor skete det?

Der kan være flere årsager 🥲 Prøv venligst følgende:

1. Opdater appen til den nyeste version

Sørg for, at du bruger den nyeste version af appen.

2. Opdater din OS-version

Et forældet OS fungerer muligvis ikke godt med appen.

3. Sørg for, at du ikke bruger en problematisk hjemmeapp 【Vigtigt】

Hvis du bruger "Docomo UX live"-hjemmeappen, har der været rapporter om en fejl i Docomos hjemme-app , der gør, at widgets ikke tilføjes eller forsvinder efter tilføjelse. Tjek venligst, om du bruger en kompatibel hjemmeapp.

#1 billede af ofte stillede spørgsmål til indstilling af appikoner

Hvis du har brug for at skifte hjemme-appen, kan du tjekke denne artikel nedenfor for flere detaljer

Vores bedste anbefaling er Nova Launcher

Nova Launcher er den mest stabile mulighed og anbefales stærkt! Det er blevet bekræftet, at det fungerer godt med WidgetClub. Den gratis version fungerer fint.

Ikoner vises i 5 kolonner, men jeg vil ændre det til 4 kolonner. Er der en måde at gøre dette på?

Ja, du kan ændre antallet af App Grid. Den nøjagtige metode kan variere afhængigt af den hjemmeapp, du bruger. Hvis du f.eks. bruger Nova Launcher, skal du følge disse trin:

1. Tryk længe på en tom plads på din startskærm.

2. Tryk på "Indstillinger" (tandhjulsikonet) for at få adgang til Nova Launcher-indstillinger.

3. Gå til indstillingen "App Drawer".

4. Tryk på "Skuffe App Grid"

5. Juster antallet af kolonner til 4 ved at bruge skyderen eller ved at indtaste tallet manuelt.(Anbefal app-gitter: 4x6)

Hvis du bruger en anden hjemmeapp, kan processen være lidt anderledes, men generelt vil du finde muligheden for at ændre gitterstørrelsen eller antallet af kolonner i hjemmeappens indstillinger.( I nogle hjemmeapps kan du ikke skift app-gitter🥲)

Anbefalet app-gitter: 4x6

#2 billede af ofte stillede spørgsmål til indstilling af appikoner

Hvis din hjemme-app ikke tillader dig at ændre app-gitteret til 4x6, så Tjek anden hjemme-app!

Hvis din app ikke tillader, at app-omkredsen er 4x6, så tjek venligst anden hjemmeapp!

• Nova launcher (gratis app)

Vi anbefaler "Nova Launcher" app, hvis du har et problem som dette.

Nova launcher er den bedste app til at tilpasse startskærmen.

Tjek venligst linket nedenfor og skift din hjemmeapp til Nova Launcher.(Andet firma kører denne app)