Usein kysytyt kysymykset sovelluskuvakkeiden asettamisesta

Tarkista tämä sovellus

Kuinka lisätä sovelluskuvakkeita WidgetClubiin?

Kuinka piilottaa aiemmat sovelluskuvakkeet?

Periaatteessa voit poistaa sovelluskuvakkeet yksitellen painamalla pitkään sovellusta, jonka haluat piilottaa aloitusnäytössä ja valitsemalla "Poista".

(Älä valitse "Poista asennus". Itse sovellus katoaa, etkä voi avata sovellusta.)

Jos haluat tietää lisää videosta, katso seuraava video alkaen 1:44 sekuntia!

OPPO: Jos käytät OPPO:n Color OS Home -sovellusta (oletussovellus), et ehkä voi piilottaa sitä oletusasetuksilla. Ensin sinun on muutettava aloitusnäytön tilan asetusta. Napauta "Asetukset" > "Aloitusnäyttö ja lukitusnäyttö" > "Aloitusnäyttötila" ja vaihda kohtaan "Laatikkotila". Paina sitten pitkään sovellusta, jonka haluat piilottaa aloitusnäytössä ja valitse "Poista" piilottaaksesi sovelluskuvakkeen.

En voi laittaa neliökuvaketta Dock-alueelle.

Jotkut kotisovellukset eivät salli neliön kuvakkeen sijoittamista Dockiin. Vaihda siinä tapauksessa kotisovellusta ("Launchair 2" on suositeltavaa) tai valitse pyöreä kuvake neliön kuvakkeen sijaan.

Jos haluat tietää kuinka pyöreä kuvake asetetaan, katso seuraava video 1:11 sekuntia

WidgetClub-merkkiä pyöreistä kuvakkeista ei voi poistaa

Googlen rajoituksen vuoksi et voi poistaa vesileimaa pyöreistä kuvakkeista. Ole hyvä ja ymmärrä. Jos Google ilmoittaa tavan poistaa se, parannamme sitä mahdollisimman pian.

Voinko näyttää ilmoitusmerkit kuvakkeissa?

Valitettavasti emme voi poistaa ilmoitusmerkkejä Googlen rajoitusten vuoksi 🥲 Ymmärrä 🙇‍♀️ Heti kun Google ilmoittaa tavan näyttää ne, otamme sen käyttöön!

Kuvakkeeni katosi. Miksi niin kävi?

Syitä voi olla useita 🥲 Kokeile seuraavaa:

1. Päivitä sovellus uusimpaan versioon

Varmista, että käytät sovelluksen uusinta versiota.

2. Päivitä käyttöjärjestelmäversiosi

Vanhentunut käyttöjärjestelmä ei ehkä toimi hyvin sovelluksen kanssa.

3. Varmista, että et käytä ongelmallista kotisovellusta 【Tärkeää】

Jos käytät "Docomo UX live" -kotisovellusta, Docomon kotisovelluksessa on raportoitu virheestä , jonka vuoksi widgetejä ei lisätä tai ne katoavat lisäyksen jälkeen. Tarkista, käytätkö yhteensopivaa kotisovellusta.

#1 kuva usein kysytyistä kysymyksistä sovelluskuvakkeiden asettamiseen

Jos sinun on vaihdettava kotisovellusta, katso lisätietoja alla olevasta artikkelista

Suosittelemme Nova Launcheria

Nova Launcher on vakain vaihtoehto ja erittäin suositeltavaa! Sen on vahvistettu toimivan hyvin WidgetClubin kanssa. Ilmainen versio toimii hyvin.

Kuvakkeet näkyvät 5 sarakkeessa, mutta haluan muuttaa sen 4 sarakkeeksi. Onko mahdollista tehdä tämä?

Kyllä, voit muuttaa App Gridin määrää. Tarkka menetelmä voi vaihdella käyttämäsi kotisovelluksen mukaan. Jos käytät esimerkiksi Nova Launcheria, toimi seuraavasti:

1. Paina pitkään tyhjää kohtaa aloitusnäytölläsi.

2. Napauta "Asetukset" (rataskuvake) päästäksesi Nova Launcherin asetuksiin.

3.Siirry "App Drawer" -asetuksiin.

4. Napauta "Drawer App Grid"

5. Säädä sarakkeiden lukumääräksi 4 liukusäätimellä tai syöttämällä numero manuaalisesti. (Suositusruudukko: 4x6)

Jos käytät toista kotisovellusta, prosessi saattaa olla hieman erilainen, mutta yleensä löydät vaihtoehdon muuttaa ruudukon kokoa tai sarakkeiden määrää Home-sovelluksen asetuksista. (Joissakin kotisovelluksissa et voi muuta sovellusruudukkoa🥲)

Suositeltu sovellusruudukko: 4x6

#2 kuva UKK:sta sovelluskuvakkeiden asettamiseen

Jos kotisovelluksesi ei salli sovellusruudukon vaihtamista 4x6:ksi, tarkista toinen kodin sovellus!

Jos sovelluksesi ei salli sovelluksen vyötä 4x6, tarkista toinen kotisovellus!

• Nova launcher (ilmainen sovellus)

Suosittelemme "Nova Launcher" -sovellusta, jos sinulla on tällainen ongelma.

Nova launcher on paras sovellus aloitusnäytön mukauttamiseen.

Tarkista alla oleva linkki ja vaihda kotisovelluksesi Nova Launcheriin. (Toinen yritys käyttää tätä sovellusta)