[iOS]Widgets zijn niet in realtime bijgewerkt

Controleer deze app

Het is mogelijk dat de widgets stoppen met updaten wanneer de updatelimiet van de door Apple gedefinieerde widget wordt bereikt.

Apple definieert de updatelimiet van de widgets tussen 40 keer en 70 keer.

Als de limiet voor widget-updates wordt overschreden, kan de configuratie van de widget daarom succesvol zijn, maar kunnen er vertragingen optreden bij de widget-updates, enz. Gelieve hier begrip voor te hebben.

Wat te doen als er vertraging is in de updates

• Verwijder onnodige widgets van het startscherm en wacht een dag.
  • Stop een dag met het instellen of bijwerken van widgets.
  • De updatebeperking wordt binnen 24 uur opgelost, dus laat deze staan ​​en wacht.

• Stop een dag met het instellen of bijwerken van widgets.