[iOS]Widgetejä ei päivitetty reaaliajassa

Tarkista tämä sovellus

Widgetit voivat lopettaa päivityksen, kun Applen määrittämä widgetin päivitysraja saavutetaan.

Apple määrittelee widgetien päivitysrajan 40-70 kertaa.

Siksi, jos widget-päivitysraja ylittyy, widgetin konfigurointi voi onnistua, mutta widget-päivityksissä voi esiintyä viiveitä jne. Ymmärrä tämä.

Mitä tehdä, jos päivitykset viivästyvät

• Poista tarpeettomat widgetit aloitusnäytöstä ja odota päivä.
  • Lopeta widgetien asettaminen tai päivittäminen päiväksi.
  • Päivitysrajoitus ratkaistaan 24 tunnin kuluessa, joten jätä se ja odota.

• Lopeta widgetien asettaminen tai päivittäminen päiväksi.