[iOS]Widgets blev ikke opdateret i realtid

Tjek denne app

Widgetterne stopper muligvis med at opdatere, når opdateringsgrænsen for den widget, der er defineret af Apple, er nået.

Apple definerer opdateringsgrænsen for widgets til mellem 40 og 70 gange.

Derfor, hvis grænsen for widgetopdateringer overskrides, kan widgetkonfigurationen være vellykket, men der kan være forsinkelser i widgetopdateringer osv. Vær venlig at forstå dette.

Hvad skal man gøre, hvis der er en forsinkelse i opdateringer

• Fjern unødvendige widgets fra startskærmen og vent en dag.
  • Stop med at indstille eller opdatere widgets for en dag.
  • Opdateringsbegrænsningen vil blive løst inden for 24 timer, så lad den være og vent.

• Stop med at indstille eller opdatere widgets for en dag.