Musiikki-widgetin käyttöopas

Tarkista tämä sovellus

Olemme koonneet musiikkiwidgetiin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä 🙇‍♀️

Huomaa, että se on vielä betavaiheessa, joten jotkut alueet eivät ehkä ole käyttäjäystävällisiä. Jatkamme parantamista. Kiitos ymmärryksestäsi 🙇‍♀️

Kuka voi käyttää musiikkiwidgetiä

Seuraavat henkilöt voivat käyttää musiikkiwidgetiä:

• Ne, jotka ovat päivittäneet iOS 17:ään
  • WidgetClubin premium-paketin jäsenet
  • Ne, joilla on tietoja, kun he napauttavat "Kirjasto"-painiketta Apple Musicissa (joko ovat tilannut Apple Musicin, ostaneet aiemmin musiikkia Apple Musicista tai siirtäneet musiikkidataa iPhoneen tietokoneelta tai muista lähteistä).

Musiikki-widgetin käyttäminen (asennuksen jälkeen)

1.Napauta widgetin toistopainiketta.

2. Vaikka musiikin pitäisi yleensä alkaa toistaa oletusarvoisesti, avaa Apple Music, jos se ei käynnisty.

3.Avaa "Kirjasto" Apple Musicissa ja toista kappale.

4. Napauta sitten widgetin kehystä päivittääksesi sen.

5.Näyttöön tulee parhaillaan soivan kappaleen kansikuva ja nimi.

Voit vaihtaa toistettavaa kappaletta käyttämällä widgetin "Ohita"- ja "Toista"-painikkeita!

Asennetun widgetin perustoiminnot

Widgetin toiminto vaihtelee sen mukaan, missä napautat.

Toisto/Tauko-painike : Aloittaa tai lopettaa kappaleen toiston. Takaisin/Ohita-painike : Toistaa kappaleen alusta tai toistaa soittolistan edellisen tai seuraavan kappaleen. Punainen alue : Napauttamalla tätä pääset WidgetClubin soittolistasivulle, jossa voit toistaa eri soittolistoja. Sininen alue : Napauttamalla tätä voit päivittää widgetin tiedot.

Jos esimerkiksi parhaillaan toistettava kappale ja widgetin näyttö eroavat toisistaan, tämän napauttaminen päivittää widgetin tiedot.

#1 kuva Musiikki-widgetin käyttöoppaasta

Huomioitavaa

Applen widget-rajoitusten vuoksi tietoja ei välttämättä päivitetä reaaliajassa seuraavissa tilanteissa:

Jos muutat kappaletta suoraan Apple Musicissa etkä widgetin kautta, widget ei välttämättä heijasta muutosta heti.

Näissä tapauksissa napauta widgetin sinistä aluetta pyytääksesi päivitystä.

(Kokeile pienikokoisten widgetien kohdalla, joissa ei ole sinistä aluetta, napauttamalla toistopainiketta useita kertoja.)

Mikä on soittolista?

Soittolistan avulla voit etsiä ja toistaa erilaisia ​​soittolistoja WidgetClubissa avaamatta Apple Musicia.

Esimerkiksi edellä mainitun "Punaisen alueen" napauttaminen vie sinut soittolistasivulle, jossa voit etsiä ja toistaa erilaisia ​​soittolistoja tai artisteja.

Voit lisätä suosikkisoittolistoihin, joita kuuntelet usein, painamalla "♡"-painiketta.

Widgetin lisäämisen jälkeen sain viestin "Tarkista Applen sopimus." Mitä minun pitäisi tehdä?

Tarkista seuraavat asiat 🙇‍♀️:

Käynnistä Apple Music -sovellus ja vahvista, oletko tilannut Apple Musicin vai oletko ladannut tietoja.