Vejledning til brug af musikwidget

Tjek denne app

Vi har samlet ofte stillede spørgsmål om musikwidgetten 🙇‍♀️

Bemærk venligst, at den stadig er i beta, så der kan være nogle områder, der ikke er brugervenlige. Vi vil fortsætte med at forbedre os. Tak for din forståelse 🙇‍♀️

Hvem kan bruge musikwidgetten

Følgende personer kan bruge musikwidgetten:

• Dem, der har opdateret til iOS 17
  • Medlemmer af WidgetClub premium-planen
  • Dem, der har data, når de trykker på knappen "Bibliotek" i Apple Music (enten abonnerer på Apple Music, har tidligere købt musik på Apple Music eller har overført musikdata til deres iPhone fra en computer eller andre kilder).

Sådan bruger du musikwidgetten (efter installation)

1. Tryk på widgetens afspilningsknap.

2. Mens musik generelt burde begynde at spille som standard, skal du åbne Apple Music, hvis den ikke gør det.

3. Åbn "Library" i Apple Music, og afspil en sang.

4. Tryk derefter på widgetens ramme for at opdatere den.

5. Coverbilledet og titlen på den sang, der afspilles i øjeblikket, vises.

Du kan ændre den sang, der afspilles, ved at bruge widgetens "Spring"- og "Afspil"-knapper!

Grundlæggende funktioner i den installerede widget

Widgettens funktion varierer afhængigt af, hvor du trykker.

Afspil/pause-knap : Starter eller stopper afspilning af sange. Tilbage/Spring-knap : Afspiller sangen fra begyndelsen eller afspiller den forrige eller næste sang på afspilningslisten. Rødt område : Hvis du trykker på dette, kommer du til spillelistesiden i WidgetClub, hvor du kan afspille en anden afspilningsliste. Blåt område : Ved at trykke på dette kan du opdatere widgetens oplysninger.

For eksempel, hvis den sang, der afspilles i øjeblikket, og widgetens visning er forskellige, vil et tryk på dette med magt opdatere widgettens oplysninger.

#1 billede af Guide til brug af musikwidget

Punkter at bemærke

På grund af Apple-widget-begrænsninger bliver data muligvis ikke opdateret i realtid i følgende situationer:

Hvis du ændrer sangen direkte i Apple Music og ikke via widgetten, afspejler widgetten muligvis ikke ændringen med det samme.

I sådanne tilfælde skal du trykke på det blå område af widgetten for at bede om en opdatering.

(For små widgets, der ikke har et blåt område, kan du prøve at trykke på afspilningsknappen flere gange.)

Hvad er en afspilningsliste?

En afspilningsliste giver dig mulighed for at søge efter og afspille forskellige afspilningslister i WidgetClub uden at åbne Apple Music.

Hvis du for eksempel trykker på det førnævnte "Røde område", kommer du til spillelistesiden, hvor du kan søge og afspille forskellige afspilningslister eller kunstnere.

Du kan foretrukne afspilningslister, du lytter til ofte, ved at trykke på knappen "♡".

Efter at have tilføjet widgetten, fik jeg en besked, der sagde "Kontroller venligst Apples aftale." Hvad skal jeg gøre?

Tjek venligst følgende 🙇‍♀️:

Start Apple Music-appen, og bekræft, om du abonnerer på Apple Music, eller om du har downloadet data.