Hur man överför data när du uppdaterar smartphonemodellen

Kolla den här appen

Om du har ändrat din enhetsmodell och vill överföra Min samlingsdata och köpdata från den gamla enheten till den nya enheten, kan du överföra data genom att följa stegen nedan.

Förberedelse

- Gammal enhet du använde tidigare

- Ny enhet

- Gmail eller Apple ID

Migrationsförfarande

1. öppna WidgetClub på din gamla enhet med en internetanslutning som Wi-Fi.

2. Tryck på "Profil" > "Inställningar⚙"-knappen och tryck på "Logga in".

3. Du kommer att bli ombedd att logga in med ditt Google-konto eller Apple-ID.

(Om du byter från iPhone till Android eller från Android till iPhone, välj Google-konto)

4. Öppna sedan WidgetClub på din nya enhet.

5. Tryck på "Profil" > "Inställningar⚙"-knappen och tryck på "Logga in". 4.

6. logga in med samma konto som du loggade in med tidigare i STEG 6

7. du kan nu se data från din gamla enhet på din nya enhet!

Om du vill återställa Premium Plan-status

Om du har en Premium-plan, tryck på "Återställ köp" på skärmen "Inställningar" för att återställa din Premium-medlemskapsstatus.