Kuinka siirtää tietoja, kun päivität älypuhelimen mallin

Tarkista tämä sovellus

Jos olet vaihtanut laitteesi mallia ja haluat siirtää vanhan laitteen My Collection -tiedot ja ostotiedot uuteen laitteeseen, voit siirtää tiedot noudattamalla alla olevia ohjeita.

Valmistautuminen

- Vanha laite, jota käytit aiemmin

- Uusi laite

- Gmail tai Apple ID

Siirtomenettely

1. Avaa WidgetClub vanhalla laitteellasi, jossa on Internet-yhteys, kuten Wi-Fi.

2. Napauta "Profiili" > "Asetukset⚙" -painiketta ja napauta "Kirjaudu sisään".

3. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään Google-tililläsi tai Apple ID:lläsi.

(Jos vaihdat iPhonesta Androidiin tai Androidista iPhoneen, valitse Google-tili)

4. Avaa seuraavaksi WidgetClub uudessa laitteessasi.

5. Napauta "Profiili" > "Asetukset⚙" -painiketta ja napauta "Kirjaudu sisään". 4.

6. kirjaudu sisään samalla tilillä, jolla kirjauduit sisään aiemmin VAIHEESSA 6

7. Voit nyt nähdä vanhan laitteen tiedot uudessa laitteessasi!

Jos haluat palauttaa Premium-tilauksen

Jos käytät Premium-tilausta, napauta "Palauta ostos" "Asetukset"-näytössä palauttaaksesi Premium-jäsenyytesi.