Gegevens overdragen wanneer u het smartphonemodel bijwerkt

Controleer deze app

Als u uw apparaatmodel hebt gewijzigd en de gegevens van Mijn verzameling en aankoopgegevens van het oude apparaat wilt overzetten naar het nieuwe apparaat, kunt u de gegevens overzetten door de onderstaande stappen te volgen.

Voorbereiding

- Oud apparaat dat je eerder hebt gebruikt

- Nieuw apparaat

- Gmail of Apple ID

Migratieprocedure

1. Open WidgetClub op je oude apparaat met een internetverbinding zoals Wi-Fi.

2. Tik op de knop "Profiel" > "Instellingen⚙" en tik op "Inloggen".

3. U wordt gevraagd in te loggen met uw Google-account of Apple ID.

(Als u overstapt van iPhone naar Android of van Android naar iPhone, selecteert u Google-account)

4. Open vervolgens WidgetClub op uw nieuwe apparaat.

5. Tik op de knop "Profiel" > "Instellingen⚙" en tik op "Inloggen". 4.

6. log in met hetzelfde account waarmee u eerder in STAP 6 bent ingelogd

7. je kunt nu de gegevens van je oude toestel zien op je nieuwe toestel!

Als u de Premium Plan-status wilt herstellen

Als je een Premium-abonnement hebt, tik je op "Aankoop herstellen" op het scherm "Instellingen" om je Premium-lidmaatschapsstatus te herstellen.