Vanliga frågor om widgetinställningar

Kolla den här appen

Grundläggande widgetinställningsmetod

Vad ska jag göra om WidgetClub inte visas i sökningen när jag försöker lägga till en widget?

Detta inträffar när WidgetClub-appen inte känns igen av din iPhone. Försök att stänga av din iPhone och starta om den för att åtgärda problemet.

Så här anger du en app som ska öppnas när du trycker på en widget

Det är enkelt att ställa in detta! Ange bara appen i rutan för widgetinställningar som visas när du trycker på widgetens inställningsknapp! Följande artikel förklarar installationsmetoden i detalj, komplett med bilder.

Vad är användningen för att ange en app som ska öppnas när du trycker på en widget?

• Ställ in det så att när du trycker på en kalenderwidget öppnas kalenderappen, så att du kan ställa in ditt schema mer detaljerat!
  • Ställ in det så att när du trycker på en fotowidget av din favoritperson öppnas deras YouTube!

(Välj "Öppna URL" och ange URL:en till YouTube, så öppnas den! 🙆)

Hur man lägger till uppgifter i påminnelsewidgeten

Påminnelsewidgeten hämtar uppgifter från Apples inhemska "Reminders"-app. Därför, om du vill lägga till uppgifter eller trycka för att uppnå dem i påminnelsewidgeten, vänligen hantera dina påminnelser med Apples inbyggda påminnelser-app.

Uppgifterna visas inte ens när jag lägger till data i påminnelsen

1. Testa att uppdatera widgeten

Om informationen inte visas efter att du har registrerat en påminnelse, prova "Uppdatera alla widgets samtidigt" på WidgetClub-inställningsskärmen!

2. Kontrollera om påminnelsens tillåtelse är tillåten

Om ovanstående inte fungerar kan påminnelsens tillåtelse inte ha medgivits.

1. Gå till "Profil" > tryck på inställningsknappen "⚙" i det övre högra hörnet för att gå till inställningsskärmen
  2. Tryck på "Tillstånd för påminnelser" och tryck på "OK" i popup-fönstret för påminnelsebehörighet

Vänligen prova detta.

Om widgeten inte uppdaterar/reflekterar

På grund av Apples begränsningar är antalet möjliga widgetuppdateringar under en dag strikt begränsat till 40-70 gånger, och ibland kanske det inte återspeglar korrekt. Därför, om du överskrider gränsen för widgetuppdateringar, kan det bli förseningar i widgetuppdateringar även om inställningen lyckas. Snälla förstå.

Hur man hanterar förseningar i uppdateringar

1. Prova "Uppdatera alla widgetar på en gång" på skärmen för WidgetClub-inställningar

2. Om antalet uppdateringar är begränsat, prova följande

• Ta bort onödiga widgets från startskärmen
  • Sluta ställa in widgeten och återställ den efter 24 timmar

Väderwidgeten visar inte/platsinformation kan inte erhållas

Nödvändig förutsättning; Väderwidgeten är endast tillgänglig under premiummedlemsperioden.

Om väderwidgeten inte visar väder eftersom den inte kan få vädrets platsinformation, eller om platsen är annorlunda, måste du kontrollera följande fyra punkter.

・Kontrollera om du är premiummedlem i WidgetClub

・Kontrollera om WidgetClub tillåts få platsinformation

・Uppdatera platsinformation för att korrigera platsen som erhålls

・Om bara temperaturen är konstig, ompröva inställningen för Celsius (℃) och Fahrenheit (°F)

### 4. Om temperaturen är det enda konstiga, kolla hur man ändrar temperaturenheten!

Om väderinformationen visas, men problem som en temperaturskillnad på mer än 50 grader uppstår, kan temperaturenheterna vara olika. Kontrollera följande artikel för att ställa in temperaturenhet.

Widgetens schema eller påminnelse visas inte

Vi kommer att berätta hur du hanterar det när widgetens schema eller påminnelse inte visas.

Var får schemat och påminnelsen informationen att visas?

På WidgetClub hämtar och visar vi information i Apples Kalender-app och Påminnelser-app. Om kalender- eller påminnelseinformationen inte visas trots att den finns där kanske du inte tillåter WidgetClub att hämta data, så vänligen ställ in behörigheten nedan.

Hur man ställer in

1. Gå till "Profil" i den nedre menyn > Tryck på inställningsknappen (⚙-knappen) uppe till höger för att gå till inställningssidan
  2. Tryck på "Tillstånd för påminnelser" och "Tillstånd för schema" i avsnittet "Widgetinställningar" i den orangea ramen i bilden nedan
  3. Ett popup-fönster kommer att dyka upp som ber om tillåtelse för påminnelser/scheman, så tillåt det!

Kan jag ta bort "WidgetClub"-texten som visas längst ner i widgeten?

Texten "WidgetClub" som visas längst ner på iOS WidgetClub-widgeten kan inte tas bort🙇‍♀️ Den definieras för närvarande av reglerna från Apple, och om vi ignorerar reglerna kan själva appen förbjudas. Vi förstår att det finns många förfrågningar, så vi kommer att implementera det om Apple avskaffar ovanstående regel.

Klockwidgeten reflekterar inte realtid

Teckensnittet på den digitala klockan kanske inte är ett realtidskompatibelt teckensnitt, vänligen ändra teckensnittet.

På grund av Apples specifikationsbegränsningar finns det bara begränsade teckensnitt som kan uppdatera tiden i realtid😭 Som en motåtgärd, gå till skärmen för widgetredigering, välj knappen "Endast realtid" i teckensnittsraden (blått tillstånd), och välj ett realtidskompatibelt teckensnitt från listan över teckensnitt.

Batteriwidgetens återstående mängd skiljer sig från faktiska/inte reflekterade

På grund av Apples specifikationsbegränsningar är faktiskt widgetens uppdateringsfrekvens begränsad, så även om WidgetClub begär att återspegla förändringen i den återstående batterinivån kan Apple ignorera det🙇‍♀️ Det finns för närvarande ingen lösning, men vi samlar ständigt in det senaste information och förbättra för att kunna lösa det😭 Vi utforskar alltid andra metoder i syfte att skapa den mest användarvänliga appen, så fortsätt gärna att stödja WidgetClub!

Widgeten jag har ställt in visas inte

Mönster 1. Om widgeten inte visas på skärmen där du trycker på den blå "Lägg till widget"-knappen för att ställa in iPhone-widgeten

1. Om widgeten du har ställt in är en stor widget kan den vara dold till höger, så försök att flytta till höger!

Eftersom de är uppradade med 20 små widgets, 20 medelstora och 20 stora widgets från vänster, om du ställer in widgeten i #3 i storleken stor, kommer den att visas i den 43:e ramen från vänster! (Vi ville att du skulle njuta av det och gav 20 ramar för varje, men det kanske gör det svårare att använda, förlåt😭)

2. Widgetuppdateringsfrekvensen kontrolleras av Apple, och du kanske når uppdateringsgränsen! Försök igen efter ett tag!

När du når gränsen kanske widgeten inte uppdateras och kanske inte visas. I så fall kanske du vill lägga till storleken och platsnumret för den widget du ställer in, eller försök igen efter en tid!

3. Om du fortfarande inte kan konfigurera det efter att ha provat ovanstående, vänligen kontakta oss från "Kontaktformuläret" i "⚙inställningarna" i WidgetClub-appen.