Veelgestelde vragen over het instellen van widgets

Controleer deze app

Basismethode voor het instellen van widgets

Wat moet ik doen als WidgetClub niet in de zoekopdracht verschijnt wanneer ik een widget probeer toe te voegen?

Dit gebeurt wanneer de WidgetClub-app niet wordt herkend door uw iPhone. Probeer uw iPhone uit te schakelen en opnieuw op te starten om het probleem op te lossen.

Een app specificeren om te openen bij het tikken op een widget

Dit instellen is eenvoudig! Geef gewoon de app op in het widget-instellingenvenster dat verschijnt wanneer u op de instellingenknop van de widget tikt! In het volgende artikel wordt de instellingsmethode in detail uitgelegd, compleet met afbeeldingen.

Wat is het nut van het specificeren van een app die moet worden geopend wanneer op een widget wordt getikt?

• Stel het zo in dat wanneer u op een kalenderwidget tikt, de kalender-app wordt geopend, zodat u uw planning gedetailleerder kunt instellen!
  • Stel het zo in dat wanneer je op een fotowidget van je favoriete persoon tikt, hun YouTube wordt geopend!

(Kies "Open URL" en specificeer de URL van YouTube, en het zal openen! 🙆)

Taken toevoegen aan de herinneringswidget

De herinneringswidget haalt taken op uit de native app "Herinneringen" van Apple. Daarom, als je taken wilt toevoegen of tikken om ze te bereiken in de herinneringswidget, beheer je herinneringen dan met behulp van de native Herinneringen-app van Apple.

De gegevens verschijnen niet, zelfs niet als ik gegevens aan de herinnering toevoeg

1. Probeer de widget bij te werken

Als de gegevens niet verschijnen na het registreren van een herinnering, probeer dan "Alle widgets tegelijk bijwerken" op het WidgetClub-instellingenscherm!

2. Controleer of de toestemming van de herinnering is toegestaan

Als het bovenstaande niet werkt, is de toestemming van de herinnering mogelijk niet verleend.

1. Ga naar "Profiel" > tik op de instellingenknop "⚙" in de rechterbovenhoek om naar het instellingenscherm te gaan
  2. Tik op "Toestemming voor herinneringen" en tik op "OK" in de pop-up met toestemming voor de herinnering

Probeer dit alsjeblieft.

Als de widget niet wordt bijgewerkt / weergegeven

Vanwege de beperkingen van Apple is het aantal widget-updates dat op een dag mogelijk is, strikt beperkt tot 40-70 keer , en soms wordt dit niet nauwkeurig weergegeven. Als u de limiet voor widget-updates overschrijdt, kunnen er daarom vertragingen optreden in widget-updates, zelfs als de instelling is gelukt. Begrijp het alsjeblieft.

Hoe om te gaan met vertragingen in updates

1. Probeer "Alle widgets tegelijk bijwerken" op het instellingenscherm van WidgetClub

2. Als het aantal updates beperkt is, probeer dan het volgende

• Verwijder onnodige widgets van het startscherm
  • Stop met het instellen van de widget en reset deze na 24 uur

Weerwidget wordt niet weergegeven / Locatie-informatie kan niet worden verkregen

Voorwaarde; De weerwidget is alleen beschikbaar tijdens de premium lidmaatschapsperiode.

Als de weerwidget het weer niet weergeeft omdat het de locatie-informatie van het weer niet kan verkrijgen, of als de locatie anders is, moet u de volgende vier punten controleren.

・Controleer of je een premium lid bent van WidgetClub

・Controleer of WidgetClub locatie-informatie mag ontvangen

・Locatie-informatie bijwerken om de verkregen locatie te corrigeren

・Als alleen de temperatuur vreemd is, heroverweeg dan de instelling van Celsius (℃) en Fahrenheit (°F)

### 4. Als de temperatuur het enige vreemde is, kijk dan hoe je de temperatuureenheid kunt wijzigen!

Als de weersinformatie wordt weergegeven, maar er treden problemen op zoals een temperatuurverschil van meer dan 50 graden, kunnen de temperatuureenheden afwijken. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over het instellen van de temperatuureenheid.

Het schema of de herinnering van de widget wordt niet weergegeven

We zullen je vertellen hoe je ermee om moet gaan als het schema of de herinnering van de widget niet wordt weergegeven.

Waar halen het schema en de herinnering de gegevens vandaan om weer te geven?

Bij WidgetClub halen we informatie op en geven deze weer in de app Agenda en Herinneringen van Apple. Als de kalender- of herinneringsinformatie niet wordt weergegeven, hoewel deze er wel is, sta je WidgetClub mogelijk niet toe om gegevens op te halen, dus stel hieronder de toestemming in.

Hoe in te stellen

1. Ga naar "Profiel" in het onderste menu > Tik op de instellingenknop (⚙-knop) rechtsboven om naar de instellingenpagina te gaan
  2. Tik op "Toestemming voor herinneringen" en "Toestemming voor planning" in het gedeelte "Widgetinstellingen" van het oranje kader in de afbeelding hieronder
  3. Er verschijnt een pop-up waarin om toestemming wordt gevraagd voor herinneringen/schema's, dus sta dit toe!

Kan ik de "WidgetClub"-tekst verwijderen die onderaan de widget wordt weergegeven?

De tekst "WidgetClub" die onderaan de iOS WidgetClub-widget wordt weergegeven, kan niet worden verwijderd🙇‍♀️ Het wordt momenteel bepaald door de regels van Apple en als we de regels negeren, kan de app zelf worden verbannen. We begrijpen dat er veel verzoeken zijn, dus we zullen het implementeren als Apple bovenstaande regel afschaft.

De klokwidget geeft geen realtime weer

Het lettertype van de digitale klok is mogelijk geen real-time compatibel lettertype, wijzig het lettertype.

Vanwege de specificatiebeperkingen van Apple zijn er slechts beperkte lettertypen die de tijd in realtime kunnen bijwerken😭 Ga als tegenmaatregel naar het widgetbewerkingsscherm en selecteer de knop "Alleen in realtime" in de lettertyperij (blauwe staat), en kies een real-time compatibel lettertype uit de lijst met lettertypen.

Het resterende bedrag van de batterijwidget wijkt af van werkelijk / niet weergegeven

Vanwege de specificatiebeperkingen van Apple is de updatefrequentie van de widget eigenlijk beperkt, dus zelfs als WidgetClub vraagt ​​om de wijziging in het resterende batterijniveau weer te geven, kan Apple dit negeren🙇‍♀️ Er is momenteel geen oplossing, maar we verzamelen constant de nieuwste informatie en verbetering om het op te lossen😭 We zijn altijd op zoek naar andere methoden met als doel de meest gebruiksvriendelijke app te maken, dus blijf WidgetClub steunen!

De widget die ik heb ingesteld, wordt niet weergegeven

Patroon 1. Als de widget niet wordt weergegeven op het scherm waar u op de blauwe knop "Widget toevoegen" tikt om de iPhone-widget in te stellen

1. Als de widget die je hebt ingesteld een grote widget is, is deze mogelijk aan de rechterkant verborgen, dus probeer naar rechts te gaan!

Aangezien ze zijn uitgelijnd met 20 kleine, 20 middelgrote en 20 grote widgets van links, wordt de widget weergegeven in het 43e frame van links als je de widget instelt in #3 van het grote formaat! (We wilden dat je ervan zou genieten en hebben 20 frames voor elk geleverd, maar het kan het moeilijker maken om te gebruiken, sorry😭)

2. De updatefrequentie van de widget wordt bepaald door Apple en mogelijk bereikt u de updatelimiet! Probeer het over een tijdje nog eens!

Wanneer u de limiet bereikt, wordt de widget mogelijk niet bijgewerkt en wordt deze mogelijk niet weergegeven. In dat geval wil je misschien de grootte en het locatienummer toevoegen van de widget die je hebt ingesteld, of probeer het over een tijdje opnieuw!

3. Als je het nog steeds niet kunt instellen nadat je het bovenstaande hebt geprobeerd, neem dan contact met ons op via het "Contactformulier" in de "⚙Instellingen" van de WidgetClub-app.