[android] Jag är premiummedlem, men appen känner igen mig som gratismedlem

WidgetClub

Du behöver en dedikerad app för att anpassa din hemskärm med stil! Detta är den definitiva versionen av utklädningsappen som har allt utklädningsmaterial!

Kolla den här appen

Ledsen för besväret.

Det verkar som om auktoriseringen inte fungerar som den ska.

Följ instruktionerna nedan för att återställa faktureringen. App kommer att känna igen dig som premiummedlem.

Hur du återställer ditt köp

1. Öppna WidgetClub-appen och gå till inställningssidan (tryck på "profil" > "⚙"-knappen)

2. Tryck på "Återställ"