[android] Jeg er premium-medlem, men appen genkender mig som et gratis medlem

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Undskyld ulejligheden.

Det ser ud til, at autorisationen ikke fungerer korrekt.

Følg instruktionerne nedenfor for at gendanne faktureringen. Appen genkender dig som premium-medlem.

Sådan gendanner du dit køb

1. Åbn WidgetClub-appen og gå til indstillingssiden (Tryk på "profil" > "⚙"-knappen)

2. Tryk på "Gendan"