WidgetClub

[android] Ik ben premium-lid, maar de app herkent me als gratis lid

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Excuses voor dit ongemak.

Het lijkt erop dat de autorisatie niet goed werkt.

Volg de onderstaande instructies om de facturering te herstellen. De app herkent u als premiumlid.

Hoe u uw aankoop kunt herstellen

1. Open de WidgetClub-app en ga naar de instellingenpagina (tik op "profiel"> "⚙"-knop)

2. Tik op "Herstellen"