[android] Olen premium-jäsen, mutta sovellus tunnistaa minut ilmaiseksi jäseneksi

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

Anteeksi tästä vaivasta.

Näyttää siltä, ​​​​että valtuutus ei toimi kunnolla.

Palauta laskutus noudattamalla alla olevia ohjeita. Sovellus tunnistaa sinut premium-jäseneksi.

Kuinka palauttaa ostoksesi

1. Avaa WidgetClub-sovellus ja siirry asetussivulle (napauta "profiili" > "⚙" -painiketta)

2. Napauta "Palauta"