[iOS]Hur ändrar jag appikonerna via WidgetClub-tema?

Kolla den här appen

Här är en video som visar hur man använder den.

Om du vill veta via sms, kolla här

1. Tryck på appikonområdet eller "Ställ in alla" och gå till sidan "Ställ in ikoner".

2. Kontrollera alla ikoner som du vill ändra på

Om du redan har gått med i Widget Club premium (prenumerationsplan) kan du ändra nästan alla kända appikoner automatiskt och snabbt.

Om du inte har gått med i Widget Club premium (prenumerationsplan) Du måste låsa upp ikonen var och en genom att titta på videoannonser eller följa oss. Vår app stöds av kunder som går med i WidgetClub premium och ser videoannonser.

• *3. Kontrollera att appvädret tillämpas korrekt på de högra appikonbilderna **Kontrollera att appen till höger tillämpas korrekt på den vänstra bilden som du vill ändra appikonerna till. Om du vill ändra appen trycker du på höger app och väljer appen igen.

4. Tryck på knappen "Ställ in ikoner". Efter det finns det också guiden för att ladda ner appen automatiskt, kolla.

5. Se "Steg 1." hur många ikoner som kan ställas in automatiskt. och tryck på knappen "Ladda ner konfigurationsprofil".

6. efter 5 som nämns ovan, kolla den här videon!