[iOS]Kuinka muuttaa sovelluskuvakkeita WidgetClub-teeman kautta?

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

Tässä on video, joka näyttää kuinka sitä käytetään.

Jos haluat tietää tekstiviestillä, tarkista täältä

1. Napauta sovelluskuvakealuetta tai "Aseta kaikki" ja siirry "Aseta kuvakkeet" -sivulle.

2. Tarkista kaikki kuvakkeet, joita haluat muuttaa

Jos olet jo liittynyt Widget Club premium -jäsenyyteen (tilaussopimus), voit vaihtaa lähes kaikki kuuluisat sovelluskuvakkeet automaattisesti ja nopeasti.

Jos et ole liittynyt Widget Club premiumiin (tilaussopimus), sinun on avattava kuvakkeen lukitus katsomalla videomainoksia tai seuraamalla meitä. WidgetClub premiumiin liittyneet ja videomainoksia näkevät asiakkaat tukevat sovellustamme.

• *3. Tarkista sovelluksen sää, että se koskee oikein oikeanpuoleisia sovelluskuvakekuvia **Tarkista, että oikealla oleva sovellus koskee oikein sitä vasenta kuvaa, johon haluat muuttaa sovelluskuvakkeet. Jos haluat vaihtaa sovellusta, napauta oikeaa sovellusta ja valitse sovellus uudelleen.

4. Napauta "Aseta kuvakkeet" -painiketta. Sen jälkeen on myös opas sovelluksen automaattiseen lataamiseen, tarkista.

5. Katso "Vaihe 1". kuinka monta kuvaketta voidaan määrittää automaattisesti. ja napauta "Lataa määritysprofiili" -painiketta.

6. 5 edellä mainitun jälkeen, katso tämä video!