[iOS]Hvordan ændres appikonerne via WidgetClub-tema?

Tjek denne app

Her er en video, der viser, hvordan du bruger den.

Hvis du vil vide det via sms, så tjek herfra

1. Tryk på appikonområdet eller "Indstil alle", og gå til siden "Indstil ikoner".

2. Tjek venligst alle de ikoner, som du vil ændre

Hvis du allerede har tilmeldt dig Widget Club premium (abonnementsplan) Du kan ændre næsten alle berømte app-ikoner automatisk og hurtigt.

Hvis du ikke har tilmeldt dig Widget Club premium (abonnementsplan) Du skal låse ikonet op ved at se videoannoncer eller følge os. Vores app understøttes af kunder, der tilmelder sig WidgetClub premium og ser videoannoncer.

• *3. Tjek, at appen vejr det korrekt gælder for de højre app-ikonbilleder **Tjek venligst, at appen til højre gælder korrekt for det venstre billede, som du vil ændre app-ikonerne til. Hvis du vil ændre appen, skal du trykke på højre app og vælge appen igen.

4. Tryk på knappen "Indstil ikoner". Derefter er der også guiden til at downloade app automatisk, tjek venligst.

5. Se "Trin 1." hvor mange ikoner der kan opsættes automatisk. og tryk på knappen "Download konfigurationsprofil".

6. efter 5 nævnt ovenfor, tjek venligst denne video!