Hur lägger man till en gruppwidget?

Kolla den här appen
  1. Välj den grupp som du vill ställa in widgeten och gå till gruppdetaljsidan.
  2. Tryck på menyknappen i det övre högra hörnet på skärmen.
  3. Tryck på "Ställ in widget (Small)" eller "Set widget (Large)" (Det beror på vilken storlek du gillar)
  4. Välj widgetutrymmet och ställ in widgeten.
  5. Gå till startskärmen och tryck och håll kvar ett tomt utrymme tills du ser att apparna vippar.
  6. Tryck på +-ikonen i det övre vänstra hörnet av skärmen.
  7. Mata in "widgetclub" i sökfältet och välj "WidgetClub"-appen.
  8. Välj widgeten som du har ställt in i steg 4.
  9. Allt är klart!

Du kan inte använda gruppwidget med Android-vänner just nu. Vi jobbar nu med detta!