Hvordan tilføjer man gruppewidget?

Tjek denne app
  1. Vælg den gruppe, du vil indstille widget, og gå til gruppedetaljesiden.
  2. Tryk på menuknappen i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Tryk på "Indstil widget (lille)" eller "Indstil widget (Large)" (det afhænger af hvilken størrelse du kan lide)
  4. Vælg widgetpladsen, og indstil widgetten.
  5. Gå til startskærmen, og tryk og hold et vilkårligt tomt rum, indtil du kan se, at appsene svinger.
  6. Tryk på +-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.
  7. Indtast "widgetclub" til søgelinjen, og vælg "WidgetClub" app.
  8. Vælg den widget, du har indstillet i trin 4.
  9. Det hele er færdigt!

Du kan ikke bruge gruppe-widget med Android-venner lige nu. Vi arbejder nu på dette!