Hoe groepswidget toevoegen?

Controleer deze app
  1. Selecteer de groep waarvoor u een widget wilt instellen en ga naar de groepsdetailpagina.
  2. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op "Widget instellen (klein)" of "Widget instellen (groot)" (het hangt ervan af welke maat je leuk vindt)
  4. Selecteer de widgetruimte en stel de widget in.
  5. Ga naar het startscherm en tik op een lege ruimte en houd deze vast totdat je de apps ziet schudden.
  6. Tik op het + pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.
  7. Voer "widgetclub" in de zoekbalk in en selecteer de app "WidgetClub".
  8. Selecteer de widget die u in stap 4 heeft ingesteld.
  9. Het is allemaal gedaan!

Je kunt momenteel geen groepswidget gebruiken met Android-vrienden. Hier werken we nu aan!