[iOS]Så här skapar du appikonpaket

Kolla den här appen

F. Vad är ett ikonpaket?

Ett ikonpaket är ett paket med estetiska appikoner inklusive instagram, telefon, mail, snapchat och så vidare!

F. Vilka är fördelarna med att använda ett ikonpaket?

När du gör det till ett ikonpaket kan du lägga till alla berömda ikoner på din startskärm samtidigt om de är ikoner som du har skapat! Det är praktiskt eftersom du inte behöver använda genvägsappar för att konfigurera appikoner och appar en och en.

F. Vilken typ av ikoner kan jag skapa med WidgetClub?

Med WidgetClub-appen kan du relatera en app till ett foto eller en illustration. Med WidgetClub-appen kan du relatera en app till ett foto eller en illustration och enkelt anpassa berömda appikondesign som WidgetClub har tillhandahållit i förväg med bildfärger och bakgrund colors.Här är ett exempel på en appikon som jag skapade med WidgetClub-appen.

Hur skapar man Icon Pack?

1. klicka på "+"-knappen på hemskärmen och välj "Icon Set"

2.Du kommer att tas till följande skärm. Om du redan har en bild du vill använda som ikon, välj "Lägg till bild" från menyn nedan, eller om du vill skapa en originalikon från början, välj "Anpassad"!

3-1. Om du vill lägga till en bild från "Lägg till bild" 3-1-a. När du trycker på "Lägg till bild" kommer följande alternativ att visas. Tryck på "Välj från bibliotek" för att lägga till en bild lagrad i kamerarullen.

3-1-b. Tryck på Välj från bibliotek och välj bilden du vill använda som appikon. Du kan till och med välja flera bilder!

3-1-c. Efter val kommer varje bild att justeras till vänster. Tryck på +-knappen på höger sida av bilden för att välja ikonen för appen du vill ändra.

3-2. Om du vill göra en original 3-2-a. Tryck på "Anpassa" för att gå till ikonanpassningsskärmen som visas nedan.

3-2-b. Du kan ändra ikonstorlek, ikonmärke (tryck på +-knappen till vänster för att se fler alternativ), bakgrundsbild, bakgrundsfärg och huvudfärg.

Till exempel, här är ett exempel som jag gjorde genom att minska ikonstorleken, ändra ikonen till "amazon", ställa in bakgrundsbilden (om du ställer in bakgrundsbilden kommer bakgrundsfärgen att ignoreras) och ändra huvudfärgen till ljusblå .

4. När du har lagt till bilden du vill använda som en ikon kommer du att se bilden på vänster sida och +-knappen på höger sida, och du kan välja applikationen du vill relatera den till

Om du har valt en specifik applikationsikon i "Anpassa" kommer applikationsikonen automatiskt att kopplas till den.

5. Tryck på +-knappen till höger för att visa appsökningsskärmen. Standarddisplayen låter dig välja appar som safari som inte visas i appbutiken etc.

6. Om du vill relatera en app i App Store (som LINE), anger du ett sökord och gör en sökning för att se det.

Å andra sidan, om du lägger in en nyckelordssökning efter safari eller andra appar som inte finns i App store så kommer de inte att synas i sökningen!

Om du vill välja safari, etc., vänligen tryck på +-knappen och välj den från appkandidaterna som visas utan nyckelordssökning.

7. När du väljer en app kommer den valda appen att läggas till på höger sida och du kan ändra appikon från höger app till vänster bild"!

8. Om du vill ändra appens relation, tryck på appen till höger som redan har valts och välj den igen, eller tryck på bilden till vänster för att visa ikonredigeringsskärmen

På skärmen "Redigera ikon" kan du göra följande!

• Trimma appikonbilden
  • Redigera texten (appnamn) som ska visas på ikonen när en appikon läggs till på startskärmen.
  • Ta bort strängar av angivna appar
  • Ta bort registreringen av själva appikonbilden

9. När inställningarna är klara klickar du på knappen "Nästa" i det övre högra hörnet för att gå till delningsskärmen, som tar dig till följande skärm

Du kan publicera ikonuppsättningen du har skapat till hela WidgetClub, eller dela den med dina vänner, partners och familj.

Beroende på syftet med ditt inlägg kan du redigera följande inställningar!

• Titel
  • Märka
  • Offentligt inställningsområde (du kan välja mellan Offentlig, Endast inbjudan och Endast jag)
  • Avgiftsinställning (*Endast tillgängligt för certifierade kreatörer. (Kommer snart)
  • Gratis att omfördela (Du kan välja om du vill tillåta andra att ändra eller bidra till ikonuppsättningen du har skapat eller inte.)

10. Tryck på Post-knappen för att göra ett inlägg!

Genom att trycka på Post-knappen kan du dela ikonerna du har skapat beroende på dina offentliga inställningar. Om personen du vill dela med har laddat ner Widgetclub kan du också dela din design med dem via URL eller inbjudningskod. Om du blir det av WidgetClubs främsta skapare kommer du att kunna sälja dina mönster på WidgetClub, så se till att visa upp dem!

11. Du kan skapa dina egna ikonuppsättningar .

Du kan också använda dina ikonuppsättningar för att lägga till dem på din startskärm. I det här fallet, välj den ikonuppsättning du vill ställa in från Min samling eller Min sida och tryck på "Ställ in" för att ställa in den!