[iOS]Sovelluskuvakepaketin luominen

Tarkista tämä sovellus

K. Mikä on kuvakepaketti?

Kuvakepaketti on paketti esteettisiä sovelluskuvakkeita, mukaan lukien Instagram, puhelin, sähköposti, snapchat ja niin edelleen!

K. Mitä etuja kuvakepaketin käytöstä on?

Kun teet siitä kuvakepaketin, voit lisätä kaikki kuuluisat kuvakkeet aloitusnäyttöön kerralla, jos ne ovat itse tekemiäsi kuvakkeita! Se on kätevää, koska sinun ei tarvitse käyttää pikakuvakkeita sovelluskuvakkeiden ja sovellusten määrittämiseen. yksi kerrallaan.

K. Millaisia kuvakkeita voin luoda WidgetClubilla?

WidgetClub-sovelluksella voit liittää sovelluksen valokuvaan tai kuvitukseen. WidgetClub-sovelluksen avulla voit liittää sovelluksen valokuvaan tai kuvitukseen ja helposti mukauttaa kuuluisaa sovelluskuvakesuunnittelua, jonka WidgetClub on toimittanut etukäteen kuvan väreillä ja taustalla. värit.Tässä on esimerkki sovelluskuvakkeesta, jonka tein WidgetClub-sovelluksella.

Kuinka luoda kuvakepaketti?

1. Napsauta "+" -painiketta aloitusnäytössä ja valitse "Icon Set"

2. Sinut ohjataan seuraavaan näyttöön. Jos sinulla on jo kuva, jota haluat käyttää kuvakkeena, valitse alla olevasta valikosta "Lisää kuva" tai jos haluat luoda alkuperäisen kuvakkeen tyhjästä, valitse "Custom"!

3-1. Jos haluat lisätä kuvan kohdasta "Lisää kuva" 3-1-a. Kun napautat "Lisää kuva", seuraavat vaihtoehdot tulevat näkyviin. Napauta "Valitse kirjastosta" lisätäksesi kameran rullaan tallennettu kuva.

3-1-b. Napauta Valitse kirjastosta ja valitse kuva, jota haluat käyttää sovelluskuvakkeena. Voit jopa valita useita kuvia!

3-1-c. Valinnan jälkeen jokainen kuva tasataan vasemmalle puolelle. Napauta +-painiketta kuvan oikealla puolella valitaksesi sen sovelluksen kuvakkeen, jota haluat muuttaa.

3-2. Jos haluat tehdä alkuperäisen 3-2-a. Napauta "Muokkaa" siirtyäksesi kuvakkeen mukautusnäyttöön alla olevan kuvan mukaisesti.

3-2-b. Voit muuttaa kuvakkeen kokoa, kuvakemerkkiä (napauttamalla +-painiketta vasemmalla nähdäksesi lisää vaihtoehtoja), taustakuvaa, taustaväriä ja pääväriä.

Esimerkiksi tässä on esimerkki, jonka tein pienentämällä kuvakkeen kokoa, vaihtamalla kuvakkeen muotoon "amazon", asettamalla taustakuvan (jos asetat taustakuvan, taustaväri ohitetaan) ja vaihtamalla päävärin vaaleansiniseksi .

4. Kun olet lisännyt kuvan, jota haluat käyttää kuvakkeena, näet kuvan vasemmalla puolella ja +-painikkeen oikealla, ja voit valita sovelluksen, johon haluat liittää sen

Jos olet valinnut tietyn sovelluskuvakkeen "Muokkaa"-kohdassa, sovelluskuvake liitetään siihen automaattisesti.

5. Avaa sovellushakunäyttö napauttamalla + -painiketta oikealla. Oletusnäytön avulla voit valita sovelluksia, kuten safaria, joita ei näytetä sovelluskaupassa jne.

6. Jos haluat liittää sovelluksen App Storessa (kuten LINE), kirjoita hakusana ja suorita haku nähdäksesi sen.

Toisaalta, jos teet avainsanahaun safarille tai muille sovelluksille, joita ei löydy App Storesta, ne eivät näy haussa!

Jos haluat valita safarin jne., napauta +-painiketta ja valitse se sovellusehdokkaista, jotka näkyvät ilman avainsanahakua.

7. Kun valitset sovelluksen, valittu sovellus lisätään oikealle puolelle ja voit vaihtaa sovelluskuvakkeen oikeasta sovelluksesta vasemmalle kuvaksi"!

8. Jos haluat muuttaa sovelluksen suhdetta, napauta oikealla olevaa sovellusta, joka on jo valittu ja valitse se uudelleen, tai napauta vasemmalla olevaa kuvaa avataksesi kuvakkeen muokkausnäytön.

"Muokkaa kuvaketta" -näytössä voit tehdä seuraavat toimet!

• Leikkaa sovelluskuvakkeen kuva
  • Muokkaa kuvakkeessa näkyvää tekstiä (sovelluksen nimeä), kun sovelluskuvake lisätään aloitusnäyttöön.
  • Määritettyjen sovellusten merkkijonojen poistaminen
  • Sovelluksen kuvakkeen kuvan rekisteröinnin poistaminen

9. Kun asetukset on tehty, napsauta "Seuraava"-painiketta oikeassa yläkulmassa siirtyäksesi jakamisnäyttöön, joka vie sinut seuraavaan näyttöön.

Voit julkaista luomasi kuvakesarjan koko WidgetClubissa tai jakaa sen ystävien, kumppaneiden ja perheen kanssa.

Viestisi tarkoituksesta riippuen voit muokata seuraavia asetuksia!

• Otsikko
  • Tag
  • Julkinen asetusalue (voit valita Julkinen, Vain kutsu ja Vain minä)
  • Maksuasetus (*Saatavilla vain sertifioiduille sisällöntuottajille. (Tulossa pian)
  • Vapaasti jaettava uudelleen (Voit valita, sallitko muiden muokata luomaasi kuvakesarjaa tai osallistua siihen.)

10. Napauta Lähetä-painiketta julkaistaksesi!

Napauttamalla Lähetä-painiketta voit jakaa luomasi kuvakkeet julkisista asetuksistasi riippuen.Jos henkilö, jonka kanssa haluat jakaa, on ladannut Widgetclubin, voit myös jakaa mallisi hänen kanssaan URL-osoitteen tai kutsukoodin kautta.Jos sinusta tulee sellainen WidgetClubin parhaista tekijöistä, voit myydä suunnittelusi WidgetClubissa, joten muista esitellä ne!

11. Voit luoda omia kuvakejoukkojasi .

Voit myös lisätä ne aloitusnäyttöön käyttämällä kuvakesarjojasi. Valitse tässä tapauksessa kuvakesarja, jonka haluat asettaa Omasta kokoelmasta tai Omasta sivusta, ja aseta se napauttamalla "Aseta"!