[iOS]App-pictogrampakket maken

Controleer deze app

V. Wat is een pictogrampakket?

Een pictogrampakket is een pakket met esthetische app-pictogrammen, waaronder instagram, telefoon, e-mail, snapchat enzovoort!

V. Wat zijn de voordelen van het gebruik van een icon pack?

Als je er een pictogrampakket van maakt, kun je alle beroemde pictogrammen in één keer aan je startscherm toevoegen als het pictogrammen zijn die je hebt gemaakt! Het is handig omdat je geen snelkoppelings-apps hoeft te gebruiken om app-pictogrammen en apps in te stellen een voor een.

V. Wat voor pictogrammen kan ik maken met WidgetClub?

Met de WidgetClub-app kunt u een app relateren aan een foto of illustratie. Met de WidgetClub-app kunt u een app relateren aan een foto of illustratie en eenvoudig het beroemde app-pictogramontwerp aanpassen dat WidgetClub vooraf heeft geleverd met de afbeeldingskleuren en achtergrond kleuren. Hier is een voorbeeld van een app-pictogram dat ik heb gemaakt met de WidgetClub-app.

Hoe een Icon-pakket te maken?

1. klik op de knop "+" op het startscherm en selecteer "Icon Set"

2.U wordt naar het volgende scherm gebracht. Als u al een afbeelding heeft die u als pictogram wilt gebruiken, selecteert u "Afbeelding toevoegen" in het onderstaande menu, of als u een origineel pictogram helemaal opnieuw wilt maken, selecteert u "Aangepast"!

3-1. Als u een afbeelding wilt toevoegen vanuit "Afbeelding toevoegen" 3-1-a. Wanneer u op "Afbeelding toevoegen" tikt, worden de volgende opties weergegeven. Tik op "Selecteer uit bibliotheek" om een afbeelding toe te voegen die is opgeslagen in de filmrol.

3-1-b. Tik op Selecteren uit bibliotheek en selecteer de afbeelding die u als app-pictogram wilt gebruiken. U kunt zelfs meerdere afbeeldingen selecteren!

3-1-c. Na het selecteren wordt elke afbeelding aan de linkerkant uitgelijnd. Tik op de knop + aan de rechterkant van de afbeelding om het pictogram te selecteren van de app die u wilt wijzigen.

3-2. Als je een originele 3-2-a. Tik op "Aanpassen" om naar het pictogramaanpassingsscherm te gaan, zoals hieronder weergegeven.

3-2-b. U kunt de pictogramgrootte, pictogrammarkering (tik op de knop + aan de linkerkant om meer opties te zien), achtergrondafbeelding, achtergrondkleur en hoofdkleur wijzigen.

Hier is bijvoorbeeld een voorbeeld dat ik heb gemaakt door de pictogramgrootte te verkleinen, het pictogram te wijzigen in "amazon", de achtergrondafbeelding in te stellen (als u de achtergrondafbeelding instelt, wordt de achtergrondkleur genegeerd) en de hoofdkleur te wijzigen in lichtblauw .

4. Nadat u de afbeelding hebt toegevoegd die u als pictogram wilt gebruiken, ziet u de afbeelding aan de linkerkant en de knop + aan de rechterkant en kunt u de toepassing selecteren waaraan u deze wilt relateren

Als u een specifiek toepassingspictogram hebt geselecteerd in "Aanpassen", wordt het toepassingspictogram er automatisch aan gekoppeld.

5. Tik op de knop + aan de rechterkant om het app-zoekscherm weer te geven. Met de standaardweergave kunt u apps zoals safari selecteren die niet worden weergegeven in de app store, enz.

6. Als u een app in de App Store (zoals LINE) wilt relateren, voert u een zoekwoord in en voert u een zoekopdracht uit om deze te bekijken.

Aan de andere kant, als u op trefwoord zoekt naar safari of andere apps die niet in de App Store worden gevonden, verschijnen ze niet in de zoekopdracht!

Als u safari, enz. wilt selecteren, tikt u op de knop + en selecteert u deze uit de app-kandidaten die worden weergegeven zonder zoeken op trefwoord.

7. Wanneer u een app selecteert, wordt de geselecteerde app aan de rechterkant toegevoegd en kunt u het app-pictogram wijzigen van de app rechts in de afbeelding links!

8. Als u de relatie van de app wilt wijzigen, tikt u op de app aan de rechterkant die al is geselecteerd en selecteert u deze opnieuw, of tikt u op de afbeelding aan de linkerkant om het pictogrambewerkingsscherm weer te geven

In het scherm "Pictogram bewerken" kunt u het volgende doen!

• Trim de afbeelding van het app-pictogram
  • Bewerk de tekst (app-naam) die op het pictogram moet worden weergegeven wanneer een app-pictogram aan het startscherm wordt toegevoegd.
  • Strings van gespecificeerde apps verwijderen
  • De registratie van de afbeelding van het app-pictogram zelf verwijderen

9. Zodra de instellingen zijn voltooid, klikt u op de knop "Volgende" in de rechterbovenhoek om naar het deelscherm te gaan, waarmee u naar het volgende scherm gaat

U kunt de door u gemaakte pictogrammenset publiceren naar de hele WidgetClub, of delen met uw vrienden, partners en familie.

Afhankelijk van het doel van je bericht, kun je de volgende instellingen bewerken!

• Titel
  • Label
  • Openbaar instellingsbereik (u kunt kiezen uit Openbaar, Alleen op uitnodiging en Alleen ik)
  • Kosteninstelling (*Alleen beschikbaar voor gecertificeerde videomakers. (Binnenkort beschikbaar)
  • Gratis te herdistribueren (u kunt ervoor kiezen om anderen toe te staan de door u gemaakte pictogrammenset te wijzigen of eraan bij te dragen.)

10. Tik op de knop Posten om te posten!

Door op de knop Posten te tikken, kunt u de pictogrammen die u hebt gemaakt delen, afhankelijk van uw openbare instellingen. Als de persoon met wie u wilt delen Widgetclub heeft gedownload, kunt u uw ontwerp ook met hen delen via een URL of uitnodigingscode. Als u er een wordt van de beste makers van WidgetClub, kun je je ontwerpen verkopen op WidgetClub, dus zorg ervoor dat je ze laat zien!

11. U kunt uw eigen pictogrammensets maken .

U kunt ook uw pictogrammensets gebruiken om ze aan uw startscherm toe te voegen. Selecteer in dit geval de pictogrammenset die u wilt instellen in Mijn verzameling of Mijn pagina en tik op "Instellen" om deze in te stellen!