[Android]Jag kan inte öppna appen när jag klickar på den, vad ska jag göra?

WidgetClub

Du behöver en dedikerad app för att anpassa din hemskärm med stil! Detta är den definitiva versionen av utklädningsappen som har allt utklädningsmaterial!

Kolla den här appen

Vi erbjuder lösningar för följande symptom

När du trycker på appikonen (som du ändrade på WidgetClub) kommer du att föras till Google Play med meddelandet "Detta objekt är inte tillgängligt i ditt land.

Hur man fixar det

Du kan lösa detta genom att ändra appen så att den startas på sidan "set ikoner".

Det är här du ställer in vilken app som ska öppnas när du trycker på en bild, så den inställningen kan vara felaktig.

Följ dessa steg för att rätta till det.

1. Gå till sidan "Ställ in ikoner" och ändra appen som ska startas när du trycker på den vänstra bilden.(Knacka på appen på höger sida som du inte kan öppna trots att du har installerat den och sök i appen.)

#1 bild av [Android]Jag kan inte öppna appen när jag klickar på den, vad ska jag göra?

2. Om du har 2 eller 3 val när du söker efter den, välj "Appnamn (Standard)" .

#2 bild av [Android]Jag kan inte öppna appen när jag klickar på den, vad ska jag göra?

När du är klar med inställningarna, kontrollera den här videon för att ställa in dina appikoner.

Om du lider av ett annat problem, skicka oss en video så att vi kan vägleda dig att lösa det!

Vi stöttar dig tills det fungerar bra!