[Android]Ik kan de app niet openen als ik erop klik, wat moet ik doen?

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Wij bieden oplossingen voor het volgende symptoom

Wanneer u op het app-pictogram tikt (dat u op WidgetClub hebt gewijzigd), wordt u naar Google Play gebracht met het bericht "Dit item is niet beschikbaar in uw land.

Hoe herstel je het

U kunt dit oplossen door de app te wijzigen die moet worden gestart op de pagina "iconen instellen".

Hier stel je in welke app moet worden geopend wanneer je op een afbeelding tikt, dus die instelling kan onjuist zijn.

Volg deze stappen om dit te corrigeren.

1. Ga naar de pagina "Pictogrammen instellen" en wijzig de app die moet worden gestart wanneer u op de linkerafbeelding tikt. (Tik op de app aan de rechterkant die u niet kunt openen, ook al hebt u deze geïnstalleerd en zoek in de app.)

#1 afbeelding van [Android]Ik kan de app niet openen als ik erop klik, wat moet ik doen?

2. Als u 2 of 3 keuzes heeft wanneer u ernaar zoekt, selecteert u "App-naam (standaard)".

#2 afbeelding van [Android]Ik kan de app niet openen als ik erop klik, wat moet ik doen?

Nadat je de instellingen hebt voltooid, bekijk je deze video om je app-pictogrammen in te stellen.

Als je een ander probleem hebt, stuur ons dan een video zodat we je kunnen begeleiden om het op te lossen!

Wij ondersteunen u totdat het goed werkt!