[Android]Ik kan de app niet openen als ik erop klik. Wat moet ik doen?

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Wij bieden oplossingen voor het volgende symptoom

Wanneer u op het app-pictogram tikt (dat u op WidgetClub heeft gewijzigd), wordt u naar Google Play geleid met het bericht 'Dit item is niet beschikbaar in uw land.

Hoe herstel je het

U kunt dit oplossen door de te starten app te wijzigen op de pagina "pictogrammen instellen".

Hier stelt u in welke app moet worden geopend wanneer u op een afbeelding tikt. Deze instelling kan dus onjuist zijn.

Volg deze stappen om dit te corrigeren.

1. Ga naar de pagina "Pictogrammen instellen" en wijzig de app die moet worden gestart wanneer u op de linkerafbeelding tikt. (Tik op de app aan de rechterkant die u niet kunt openen, ook al heeft u deze geïnstalleerd en zoek in de app.)

#1 afbeelding van [Android]Ik kan de app niet openen als ik erop klik. Wat moet ik doen?

2. Als u 2 of 3 keuzes heeft wanneer u ernaar zoekt, selecteert u 'App-naam (standaard)'.

#2 afbeelding van [Android]Ik kan de app niet openen als ik erop klik. Wat moet ik doen?

Nadat u klaar bent met de instellingen, bekijkt u deze video om uw app-pictogrammen in te stellen.

Als u last heeft van een ander probleem, stuur ons dan een video zodat we u kunnen begeleiden bij het oplossen ervan!

Wij ondersteunen je totdat het goed werkt!