WidgetClub

[Android]Jeg kan ikke åbne appen, når jeg klikker på den. Hvad skal jeg gøre?

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Vi tilbyder løsninger til følgende symptom

Når du trykker på appikonet (som du har ændret på WidgetClub), bliver du ført til Google Play med beskeden "Dette element er ikke tilgængeligt i dit land.

Sådan rettes det

Du kan løse dette ved at ændre appen til at blive lanceret på siden "indstil ikoner".

Det er her, du indstiller, hvilken app der skal åbnes, når du trykker på et billede, så den indstilling kan være forkert.

Følg venligst disse trin for at rette det.

1. Gå til siden "Indstil ikoner", og skift venligst den app, der skal startes, når du trykker på det venstre billede.(Tryk venligst på appen i højre side, som du ikke kan åbne, selvom du har installeret den, og søg i appen.)

#1 billede af [Android]Jeg kan ikke åbne appen, når jeg klikker på den. Hvad skal jeg gøre?

2. Hvis du har 2 eller 3 valgmuligheder, når du søger efter det, skal du vælge "Appnavn (Standard)" .

#2 billede af [Android]Jeg kan ikke åbne appen, når jeg klikker på den. Hvad skal jeg gøre?

Når du er færdig med indstillingerne, skal du tjekke denne video for at konfigurere dine app-ikoner.

Hvis du lider af et andet problem, så send os en video, så vi kan guide dig til at løse det!

Vi vil støtte dig, indtil det fungerer godt!