[Android]En voi avata sovellusta, kun klikkaan sitä. Mitä minun pitäisi tehdä?

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

Tarjoamme ratkaisuja seuraavaan oireeseen

Kun napautat sovelluskuvaketta (jonka olet muuttanut WidgetClubissa), sinut ohjataan Google Playhin viestillä "Tämä kohde ei ole saatavilla maassasi.

Kuinka korjata se

Voit ratkaista tämän muuttamalla sovelluksen käynnistettäväksi "Aseta kuvakkeet" -sivulla.

Tässä voit määrittää, mikä sovellus avautuu, kun napautat mitä tahansa kuvaa, joten asetus voi olla virheellinen.

Korjaa se noudattamalla näitä ohjeita.

1. Siirry "Aseta kuvakkeet" -sivulle ja vaihda sovellus, joka käynnistetään, kun napautat vasenta kuvaa. (Napauta oikealla puolella olevaa sovellusta, jota et voi avata, vaikka olet asentanut sen, ja hae sovellusta.)

#1 kuva [Androidista]En voi avata sovellusta, kun klikkaan sitä. Mitä minun pitäisi tehdä?

2. Jos sinulla on 2 tai 3 vaihtoehtoa, kun haet sitä, valitse "Sovelluksen nimi (oletus)" .

#2 kuva [Androidista]En voi avata sovellusta, kun klikkaan sitä. Mitä minun pitäisi tehdä?

Kun olet tehnyt asetukset, katso tämä video määrittääksesi sovelluskuvakkeet.

Jos sinulla on jokin muu ongelma, lähetä meille video, jotta voimme opastaa sinua ratkaisemaan sen!

Tuemme sinua, kunnes se toimii hyvin!