[Android]Hoe kan ik een achtergrond downloaden en instellen op het WidgetClub-thema?

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Bekijk deze film om erachter te komen hoe je een wallpaper kunt downloaden en instellen

Veelgestelde vragen over het instellen van achtergronden

Waar kunt u uw gedownloade achtergronden vinden?

Het hangt af van de app die je gebruikt.

Deze onderstaande apps worden gecontroleerd door het WidgetClub-team

• Google Foto: toegevoegd aan de "foto"-hoek en ook geplaatst in de map "Afbeeldingen" in de bibliotheek.
  • Galerij: toegevoegd aan de "foto"-hoek en je kunt het ook vinden in de map Afbeeldingen in de sectie Album.
  • Mijn bestand : toegevoegd aan de fotocategorie