[Android]Hvordan downloades og konfigureres tapet på WidgetClub-temaet?

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Tjek denne film for at finde ud af, hvordan du downloader og opsætter et tapet

Ofte stillede spørgsmål om indstilling af baggrunde

Hvor kan du finde ud af dine downloadede wallpapers?

Det afhænger af den app du bruger.

Disse apps skrevet nedenfor kontrolleres af WidgetClub-teamet

• Google Foto: Tilføjet til "foto"-hjørnet, og det er også placeret i mappen "Billeder" i biblioteket.
  • Galleri: Tilføjet til "foto"-hjørnet, og du kan også finde det i mappen Billeder i Albumsektionen.
  • Min fil : Tilføjet til fotokategorien