[Android]Miten ladataan ja määritetään taustakuva WidgetClub-teemalla?

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

Katso tämä elokuva selvittääksesi, miten voit ladata ja määrittää taustakuvan

FAQ taustakuvien asettamiseen

Mistä voit löytää ladatut taustakuvasi?

Se riippuu käyttämästäsi sovelluksesta.

WidgetClub-tiimi on tarkistanut nämä alla kirjoitetut sovellukset

• Google Photo : Lisätty "valokuva"-kulmaan ja myös Se sijoitetaan kirjaston "Kuvat"-kansioon.
  • Galleria : Lisätty "valokuva"-nurkkaan ja löytyy myös Albumi-osiosta Kuvat-kansiosta.
  • Oma tiedosto : Lisätty valokuvaluokkaan