[iOS]Hoe kan ik een widget aan mijn startscherm toevoegen?

Controleer deze app

Hier is de video hoe u Widget aan uw startscherm kunt toevoegen

Vink aan of je het wilt weten in de tekstgebaseerde tutorial.

1. Selecteer de widget die u aan uw startscherm wilt toevoegen.

2. Tik op de knop “Widget instellen”.

#1 afbeelding van [iOS]Hoe kan ik een widget aan mijn startscherm toevoegen

3. De pop-up “Stel deze widget in” wordt weergegeven en selecteer de widget die u wilt vervangen.

#2 afbeelding van [iOS]Hoe kan ik een widget aan mijn startscherm toevoegen

4. Nadat u de widget hebt ingesteld, gaat u naar het startscherm en houdt u uw vinger op totdat de apps bewegen.

5. Tik op "+" in de linkerbovenhoek.

• *6. Zoek en selecteer “Widget Club”
#3 afbeelding van [iOS]Hoe kan ik een widget aan mijn startscherm toevoegen

7. Zoek de widget die je wilt instellen en tik op "Widget toevoegen". Het is klaar

#4 afbeelding van [iOS]Hoe kan ik een widget aan mijn startscherm toevoegen

Tip! :De schuifbalk onder de widgetlijsten helpt u snel en gemakkelijk de nieuwe widget te ontdekken. Widget heeft 3 formaten: klein, middelgroot en groot. Deze zijn in één lijn uitgelijnd en de grotere widget vind je aan de rechterkant. Als je je widget niet kunt vinden, veeg dan heen en weer. (Widget heeft 20 lege ruimtes per formaat.)

Als je wilt weten hoe je via een sjabloon een widget aan je startscherm kunt toevoegen, bekijk dan deze YouTube!