[iOS]Hoe voeg ik een widget toe aan mijn startscherm

Controleer deze app

Hier is de video hoe u Widget aan uw startscherm kunt toevoegen

Vink aan of je het wilt weten in de tekstgebaseerde zelfstudie.

1. Selecteer de widget die u aan uw startscherm wilt toevoegen.

2. Tik op de knop "Widget instellen".

3. Het pop-upvenster "Set this widget" wordt weergegeven en selecteer de widget die u wilt vervangen.

4. Nadat u de widget hebt ingesteld, gaat u naar het startscherm en blijft u aanraken totdat de apps bewegen.

5. Tik op "+" in de linkerbovenhoek.

• *6. Zoek en selecteer "Widget Club"

7. Zoek de widget die je wilt instellen en tik op "Widget toevoegen". Het is klaar

Tip! :scrollbalk onder de widgetlijsten helpt u snel en gemakkelijk de nieuwe widget te vinden. Widget heeft 3 formaten, small, medium en large. Deze zijn in lijn uitgelijnd en je kunt de grotere widget aan de rechterkant vinden. Als je je widget niet kunt vinden, veeg dan heen en weer. (Widget heeft 20 lege spaties per formaat.)

Als je op zoek bent naar hoe je een widget aan je startscherm kunt toevoegen via een sjabloon, kijk dan op deze youtube!