[iOS]Widgetin lisääminen aloitusnäyttöön

Tarkista tämä sovellus

Tässä on video widgetin lisäämisestä aloitusnäyttöön

Tarkista, jos haluat tietää tekstipohjaisesta opetusohjelmasta.

1. Valitse widget, jonka haluat lisätä aloitusnäyttöön.

2. Napauta "Set Widget" -painiketta

3. "Aseta tämä widget" -ponnahdusikkuna tulee näkyviin ja valitse widget, jonka haluat korvata.

4. Kun olet asettanut widgetin, siirry aloitusnäyttöön, kosketa ja pidä painettuna, kunnes sovellukset heiluvat.

5. Napauta "+" vasemmassa yläkulmassa.

• *6. Etsi ja valitse "Widget Club"

7. Etsi asetettava widget ja napauta "Lisää widget". Se on tehty

Vihje! : Widget-luetteloiden alla oleva vierityspalkki auttaa sinua löytämään uuden widgetin nopeasti ja helposti. Widgetissä on 3 kokoa, pieni, keskikokoinen ja suuri. Nämä ovat linjassa ja löydät isomman widgetin oikealta puolelta. Jos et löydä widgettiäsi, pyyhkäise puolelta toiselle. (Widgetissä on 20 tyhjää kohtaa kokoa kohden.)

Jos etsit kuinka lisätä widget aloitusnäyttöön mallin kautta, tarkista tämä youtube!